''Θα δώσει μεγάλο ανταγωνισμό ο Mignolet''

''Δεν είναι αντικαταστάτης του Reina ο Mignolet'' τόνισε σε αποκλειστική του συνέντευξη στο TalkSport ο Brendan Rodgers!

Η Liverpool μετά τους Kolo Toure και Luis Alberto οι οποίοι ανακοινώθηκαν και επίσημα έφτασε σε συμφωνία με την Sunderland για την απόκτηση του νεαρού πορτιέρο Simon Mignolet έναντι του ποσού των 9 εκ. λιρών!


Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Talksport ο Brendan Rodgers τόνισε πως ο Mignolet θα δώσει μεγάλο ανταγωνισμό στον Pepe Reina.

''Ένα από τα πράγματα που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Η ομάδα μας πέρυσι ήταν πολύ μικρή δεν είχαμε πολλούς παίκτες και φέτος μας δίνετε η ευκαιρία να ενισχύσουμε την ομάδα με νέους παίκτες και να έχουμε ανταγωνισμό σε κάθε θέση.''

''Είχαμε συζητήσει το θέμα με τον Pepe, γνώριζε τις προθέσεις μου και δεν του έκανε έκπληξη η απόκτηση τερματοφύλακα. Είναι φανταστικός τερματοφύλακας αλλά και ο Mignolet είναι πολύ καλός. Ο Pepe έχει δεσμευτεί με τον σύλλογο και είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας.'' είπε χαρακτηριστικά ο Brendan Rodgers δείχνοντας πως την νέα σεζόν θα πορευτούμε με Reina, Jones και Mignolet κάτω από τα δοκάρια!

Στο θέμα του Iago Aspas μπορεί να ανακοινώθηκε η συμφωνία ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων δεν έχει υπογράψει ακόμη με τους Reds.

Πηγή: talksport
Δημοσιεύτηκε: 22/6/2013 20:49
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.