Δεν χορταίνεις να την βλέπεις

Το φιλικό της Liverpool με την Borussia Dortmund στο Anfield άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, όχι μόνο για την εμφάνιση των παικτών του Brendan Rodgers, αλλά και για το αποτέλεσμα, το οποίο -όπως ήταν φυσικό- ικανοποίησε άπαντες στο «κόκκινο» στρατόπεδο.

Μία, ακριβώς, εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Premier League με αντίπαλο την Southampton η Liverpool έδειξε εξαιρετικά στοιχεία απέναντι στην Dortmund, την οποία συνέτριψε με 4-0, με το αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Οι Reds από το ξεκίνημα πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και δεν άφησαν παίκτες όπως ο Mkhitarian, ο Immobile, o Ramos και ο Aubameyang να γίνουν απειλητικοί στην εστία του Mignolet.

Οι παίκτες του Rodgers έδειξαν, πάνω απ' όλα, πως είναι απόλυτα έτοιμοι ενόψει της έναρξης της σεζόν. Στην πρόβα τζενεράλε τους αντάμειψαν τον κόσμο με μια εμφάνιση επιπέδου Champions League! Αυτή την Liverpool δεν χορταίνεις να την βλέπεις!

Από το φιλικό της Κυριακής (10/07) υπάρχουν, φυσικά, και τα πρόσωπα που κέντρισαν το ενδιαφέρον. Lovren, Can, Manquillo και Lambert βρέθηκαν στο επίκεντρο, καθώς πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση στο Anfield. Από τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας ξεχώρισε ο πρώτος, όχι μόνο λόγω του τέρματος που πέτυχε στο 14', όσο και για την εν γένει παρουσία του στο γήπεδο. Σε όλες τις φάσεις πήγαινε πρώτος στην μπάλα, είχε καλή επικοινωνία με τον Martin Skrtel, ενώ από τα πόδια του προήλθαν και αρκετές καλές στιγμές, όπως το πρώτο γκολ της ομάδας, στο οποίο ο Κροάτης δίνει την πρώτη πάσα. Εξαιρετική και... γεμάτη εμφάνιση, αναμφίβολα.

Κατά τ'άλλα, το βαρόμετρο της φετινής Liverpool ονομάζεται Philippe Coutinho. Ο Βραζιλιάνος έκανε τα ΠΑΝΤΑ στο γήπεδο. Από τα πόδια του δημιουργήθηκαν πολλές καλές στιγμές, ενώ έδωσε μια... μαγική ασίστ στον Sturridge για το 1-0, σκόραρε το 3-0, ενώ από τα πόδια του προήλθε και το 4-0 από τον Henderson. Ο Βραζιλιάνος με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα φέτος. Σε πολύ καλά επίπεδα βρέθηκαν και η υπόλοιπη ομάδα, δείγμα της δουλειάς που γίνεται μέχρι τώρα στο Melwood.

Φανταστείτε, λοιπόν, τι έχει να γίνει με την μεταγραφή ενός... βαρβάτου επιθετικού ως αντικαταστάτη του Luis Suarez...

ΥΓ. Μιας και έγινε αναφορά στον Pistolero, η φανέλα με το νούμερο 7 δεν θα μείνει για πολύ «ορφανή»...

Χρήστος Τσάλτας
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.