Ρότζερς: "Πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις!"

Την πεποίθησή του πως η Λίβερπουλ πρέπει να κάνει καλύτερες εμφανίσεις, προκειμένου να αυξήσει τις απαιτήσεις γύρω από το "πρόσωπό" της εξέφρασε ο Μπρένταν Ρότζερς, μετά την απογοητευτική τρίτη φετινή ήττα.

Ερωτώμενος εάν η εβδομάδα που πέρασε και περιελάμβανε μια εντός έδρας ήττα και έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα, ο Ρότζερς απέφυγε να δικαιολογηθεί.

"Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το συνηθίσουμε, καθώς έχουμε πολλά ακόμα παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ να παίξουμε."

"Αυτή η ομάδα έχει προχωρήσει πάρα πολύ τα δύο τελευταία χρόνια και ειδικά πέρσι. Υπάρχουν πάντα μεγάλες απαιτήσεις όταν παίζεις για τη Λίβερπουλ ούτως ή άλλως.

"Φυσικά όμως μετά το επίπεδο των εμφανίσεών μας τους τελευταίους 18 μήνες, το επίπεδο που αναμένεται από εμάς και τους παίχτες ξεχωριστά έχει μεγαλώσει. Πρέπει όμως να μπορέσουμε να συμβαδίζουμε με αυτό και προς στιγμήν αυτό δεν συμβαίνει -τόσο απλά.

"Αυτή είναι μια πολύ ειλικρινής ομάδα, που θα παλέυει κάθε μέρα, για να ξαναβρεί την συγκέντρωσή της."

Σχετικά με την τελευταία αναμέτρηση των Ρεντς τόνισε:

"Προφανώς είμαστε μια ομάδα που έχει συνδεθεί με το να βγαίνει μπροστά γρήγορα και απλά δεν μπορούσαμε να το κάνουμε."

"Προς τιμήν της Γουέστ Χαμ, βγήκαν έξω, μας πρέσαραν πολύ και πίεζαν για την μπάλα. Εμείς δεν μπορούσαμε να παίξουμε γύρω από αυτό. Πριν το καταλάβουμε ήμασταν πίσω με 2-0 και μετά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς.

"Ένιωσα ότι έτσι όπως ξεκινήσαμε, με τους δύο που είχαν μπροστά και τον Στιούαρτ Ντάουνινγκ να κινείται πίσω τους, μας δημιουργούσαν πρόβλημα και δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε.

"Σαν προπονητής πρέπει να κάνεις την αλλαγή στο σύστημα, για να τους κάνεις να έχουν κάτι άλλο να σκεφτούν. Αυτό λειτούργησε πολύ καλά για εμάς -αρχίσαμε να έχουμε κατοχή και να βγάζουμε την μπάλα στους κενούς χώρους.

"Μειώσαμε σε 2-1 και μέχρι να πετύχουν το 3ο γκολ είχαμε τον έλεγχο σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια τους ματς."

Πηγή: liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.