Ώρα για πράξεις!

                                           
Η Λίβερπουλ θα επιδιώξει αύριο (23/9/2014  21:45) να αφήσει πίσω της την ήττα στο Upton Park από την Γουέστ Χάμ και να επιστρέψει στις νίκες, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Capital One Cup ενάντια στην υπολογίσιμη Μίντλεσμπρο.

                               
  Πολλές απουσίες για την Λίβερπουλ, συγκεκριμένα ο Μπρένταν Ρότζερς δε μπορεί να υπολογίζει στους Ντάνιελ Στάριτζ,Τζο Άλεν,Εμρέ Τσαν,Τζόν Φλάναγκαν και Γκλέν Τζόνσον! Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Ρίκι Λάμπερτ για πρώτη φορά. Στόχος του Ρότζερς είναι να δει βελτίωση στην αμυντική γραμμή γι' αυτό το λόγο πιθανή θεωρείται η χρησιμοποίηση του Σκρτέλ. Ο Μπράντ Τζόουνς θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, αντικαθιστώντας τον Μινιολέ.

Στην αντίπερα όχθη η Μίντλεσμπρο είναι σε εξαιρετική φόρμα, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Championship μετρώντας 3 νίκες στη σειρά, η τελευταία και εμφατική με το 4-0 επί της Μπρέντφορντ.
Ο Αιτόρ Καράνκα δε μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Whitehead, ενώ από τον τραυματισμό του επέστρεψε ο Αγιάλα ο οποίος θα βρίσκεται και στη διάθεση του προπονητή του.
                           
Οι 2 ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 138 φορές, Η Λίβερπουλ έχει βγει νικήτρια σε 59 ματς, η Μίντλεσμπρο σε 40, ενώ 39 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις οι "κόκκινοι" έχουν 3 νίκες, 1 νίκη η "Μπόρο" και 1 ισοπαλία.

Με όπλο το Anfield λοιπόν, η ομάδα θέλει εκτός απο τη νίκη, ψυχολογία και κίνητρο για τη συνέχεια!

 Πηγές:Bleacher Report,LFC Online

Συντάκτης: Γιώργος Δρόγγιτης
 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.