Ρότζερς:''Η προσπάθεια μας φαίνεται!"

Ο Μπρένταν Ρότζερς μετά τη δύσκολη πρόκριση της Λίβερπουλ στους "16" του Capital One Cup αναφέρθηκε στην επιμονή και τον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

"Ήταν καλό για το πνεύμα της ομάδας.Στα αποδυτήρια ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και βρισκόμαστε στον επόμενο γύρο".

"Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη χρονιά,όμως τί και αν δεν έχουμε βρει τη φόρμα μας έχουμε δείξει σε όλα τα τουρνουά ότι έχουμε χαρακτήρα και παλεύουμε πολύ σκληρά".

"Είμαι εμφανώς ευχαριστημένος που πέρασα και αυτή την εμπειρία. αν και ήταν μια "μεγάλη" βραδιά για όλους μας, ήταν πολύ σημαντικό για τους νεαρούς μας παίκτες.Είναι ωραίο να νικάς, με οποιονδήποτε τρόπο και αν γίνεται αυτό''.

''Παίξαμε καλά, δε διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι αλλά δείξαμε μεγάλη επιμονή και αυτό θα μας βοηθήσει.Όπως συμβαίνει συχνά τελευταία, κάναμε πολλά λάθη και τιμωρηθήκαμε γι' αυτό. Είμαι απογοητευμένος από το το πρώτο γκολ και κυρίως από το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε''.

"Οι παίκτες μας όμως δείξανε μεγάλη επιμονή και είχαν ψυχολογία για τη συνέχεια, και στο τέλος όταν χρειάστηκε, έδειξαν μεγάλη ψυχραιμία.Κάποιοι νεαροί μάλιστα, ευστόχησαν στα πέναλτι!''

Ερωτώμενος για το χρόνο που πήραν κάποιοι παίκτες του, απάντησε:
''Οι περισσότεροι χρειάζονταν αυτό το χρόνο. Είμαι ευχαριστημένος με τα λεπτά που πήραν.
Είχαμε παρόμοια κατάσταση την περσινή χρονιά,παίξαμε στο κύπελλο με περισσότερους βασικούς τότε και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Παρ' όλα αυτά καταφέραμε μετά απο λίγες μέρες να κερδίσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0.

''Το κάναμε δύσκολο για τους εαυτούς μας αλλά η ποιότητα των παικτών μας, μας πήγε μπροστά.Για μένα η δουλειά έγινε. Δε χρειάζεται να ενθουσιάζομαι. Κερδίσαμε, προχωρήσαμε, παίξαμε καλά και μπράβο μας! Τώρα έχουμε λίγο χρόνο για να ετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό το Σάββατο.''

Ο Ρότζερς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των Λαλλάνα και Χοσέ Ενρίκε:

''Ο Άνταμ βρίσκεται ουσιαστικά ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, μιας και ήταν τραυματίας όταν η ομάδα προετοιμαζόταν. Ο χρόνος που πήρε σήμερα ήταν πολύ σημαντικός''.

''Εντυπωσιάστηκα πολύ από τον Χοσέ Ενρίκε!Τον παρακολουθούσα από παλιά όταν ακόμη ήμουν στην Championship με την Σουόνσι και ήξερα πόσο γρήγορος και καλός παίκτης είναι.Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες με τη φόρμα του Χοσέ, έπαιξε όλο το ματς για μας και νομίζω πως ήταν εκπληκτικός!''

Πηγή:LIVERPOOL FC.com
Επιμέλεια:Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.