QPR-Liverpool (preview)



Αντιμέτωπες για την 8η αγωνιστική της Barclays Premier League θα τεθούν την Κυριακή (15:30)
η QPR με την Liverpool στο Loftus Road του δυτικού Λονδίνου. Σκοπός και των δύο ομάδων είναι μόνο η νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η QPR βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της Premier League και φιλοδοξεί να κερδίσει τους 3 βαθμούς, έτσι ώστε να ξεκολλήσει από εκείνη την θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Η συγκομιδή της στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι  καλή, καθώς σε 7 παιχνίδια έχει πάρει μόλις μία νίκη με αντίπαλο την Sunderland , έχει μία ισοπαλία και 5 ήττες.
Ο Harry Redknapp δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Joey Barton ,Gordon Mutch και Faurlin ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Kranjcar ο οποίος υποφέρει από ένα σπασμένο δάχτυλο.


Στη ομάδα της Λίβερπουλ τώρα, όλοι αισιοδοξούν για την νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην τετράδα ή ακόμα και μέσα σ' αυτήν. Η Λίβερπουλ σίγουρα επωφελήθηκε από την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω διεθνών υποχρεώσεων, διότι είχε πολλούς τραυματίες, τους οποίους είδε να γυρίζουν και να συμμετάσχουν κανονικά στην προπόνηση. Στην διάθεση του λοιπόν ο Brendan Rodgers θα έχει τους Λόβρεν, Αλλεν, Τσαν, ενώ απόντες θα είναι οι Σακό, Φλαναγκαν και ο Ντανιελ Σταριτζ ο οποίος υπέστη νέο τραυματισμό στην γάμπα που θα τον κρατήσει μακριά απ' τα γήπεδα περίπου ένα μήνα.

H προϊστορία είναι σαφώς με την Λίβερπουλ, καθώς σε 46 αναμετρήσεις μεταξύ τους η Λίβερπουλ κέρδισε τις 32, η QPR τις 7 και 7 ήρθαν ισόπαλες.
Συγκεκριμένα στο Loftus Road η Λίβερπουλ πάλι υπερέχει καθώς σε 23 αναμετρήσεις έχει κερδίσει τις 12 - η QPR τις 6 ενώ 5 ήρθαν ισόπαλες.

                                                          ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ



Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο παιχνίδι του ''μεγάλου'' Jamie Carragher ήταν με αντίπαλο την QPR την σεζόν 2012/2013.


Επιμέλεια : Παρδάλης Αθανάσιος
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.