Το pre-season tour της Λίβερπουλ...ξανά στην Αυστραλία!



Σύμφωνα με τον Τύπο της Αυστραλίας, το καθιερωμένο τουρ προετοιμασίας της Λίβερπουλ για την σεζόν 2015/16 πολύ πιθανό να διεξαχθεί ξανά στην Αυστραλία.

Η Sunday Telegraph γράφει πως οι διαπραγματεύσεις της Λίβερπουλ για να παίξει στο ANZ Stadium -που χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο στους Ολυμπιακούς του 2000 - βρίσκονται στο τελικό στάδιο με το μόνο να απομένει να είναι το τελικό ποσό που θα πρέπει να καταβάλει η ομάδα.

Το ANZ Stadium είναι χωρητικότητας 83,000 θέσεων και η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει μια εκ των Western Sydney Wanderers ή Sydney FC. Το γήπεδο αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Αυστραλία.

Η πρώτη φορά που η Λίβερπουλ επισκέφτηκε την Αυστραλία ήταν τον Ιούλιο του 2013, παίζοντας μπροστά σε 95,446 φιλάθλους, στο Melbourn Cricket Ground, με την Melbourne Victory.

Η Αυστραλιανή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κάνει προσπάθειες να φέρει στην χώρα κι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες για να συμμετάσχουν στο A-League All Stars.

'' Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά υπάρχει μία καλή διάθεση από την μεριά της πολιτείας , των ραδιοτηλεοπτικών μέσων και των γηπεδικών φορέων ώστε να τελειώσει το θέμα,'' τόνισε ο εκπρόσωπος της FFA.

'' Το αξιοσημείωτο για το αυστραλιανό ποδόσφαιρο είναι ότι αποκτήσαμε μεγάλη αξιοπιστία  μετά από την επιτυχία των All Star ματς κόντρα στην Juventus και την Manchester United.''




To 2013 95,000 φίλαθλοι της Melbourne Victory και της Liverpool τραγουδούν ενωμένοι τον ύμνο μας
                                                       '' You 'll Never Walk Alone''






         Φωτογραφικό υλικό από την προηγούμενη επίσκεψη της ομάδας μας στην Αυστραλία.












Επιμέλεια : Παρδάλης Αθανάσιος
Πηγή: Liverpoolecho
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.