Ντάνιελ Στάριτζ - Η επιστροφή!!!


Φέτος η ατυχία έχει το όνομα Ντάνιελ Στάριτζ και κατά συνέπεια Λίβερπουλ. O Στάριτζ πρόλαβε να παίξει μόλις σε 3 παιχνίδια στην αρχή της σεζόν, με την Λίβερπουλ να μετράει 2 νίκες και μια ήττα με την παρουσία του Ντάνιελ στην 11αδα της.

Από κεί και πέρα έρχεται η ατυχία του παίκτη της Λίβερπουλ καθώς αρχές Σεπτέμβρη τραυματίζεται στην προπόνηση με την Εθνική Αγγλίας, που θα τον αφήσει εκτός για έναμιση μήνα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά , μέσα Οκτώβρη και  ενώ ήταν όλα έτοιμα να επιστρέψει στην ενεργό δράση , τραυματίζεται στην γάμπα και μένει εκτός προπονήσεων έως και πριν λίγες μέρες.

Μετά από το κακό ξεκίνημα της Λίβερπουλ και την απώλεια του Στάριτζ ,σχεδόν από την αρχή της σεζόν, πλέον όλοι στηρίζονται στην επιστροφή του και αυτό δεν θα αργήσει να γίνει.

Ο Στάριτζ έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, εκμεταλλευόμενος και την διακοπή του πρωταθλήματος, και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας την Κυριακή.

Ο παίκτης των ''κόκκινων'' δεν κρύβει την χαρά του που θα επιστρέψει πίσω στην ενεργό δράση και ευχαριστεί τον Θεο γι' αυτο και όλο το προπονητικό και ιαρτικό τιμ της ομάδας.

Τα οφέλη που θα αποκομίσει η Λίβερπουλ και ο Μπρένταν Ρότζερς από αυτη την επιστροφή θα είναι τεράστια. Αρχικά ο Ρότζερς θα μπορέσει επιτέλους να παίξει το περσυνό επιτυχημένο σύστημα 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο.

Ο Ρότζερς , με τον τραυματισμό του Στάριτζ, αναγκάστηκε να μετατρέψει το σύστημα σε 4-2-3-1, κάτι το οποίο έχει μπερδέψει τους παίκτες. Ο Μπαλοτέλι φαίνεται εμφανώς μόνος στην κορυφή της επίθεσης χωρίς να τροφοδοτείται και σωστά- ο Στέρλινγκ δεν μπορεί να αποδώσει καλά στις πτέρυγες και εμφανώς καταπονημένος και με έναν Κουτίνιο να μην έχει βρει ρυθμό ακόμη και σταθερή θέση στην 11αδα.

Η επιστροφή Στάριτζ λοιπόν θα σηματοδοτήσει αλλαγή συστήματος σε 442. Θα δούμε επιθετικό δίδυμο τον Μπαλοτέλι με τον Στάριτζ (ήταν μαζί στο 0-3 επί της Τότεναμ) , κάτι το οποίο θα ελευθερώσει τον Μπάλο καθώς ο Ντάνιελ είναι ένα παίκτης που κινείται διαρκώς ανοίγοντας χώρους για τους συμπαίκτες τους. Ο Στέρλινγκ θα παίξει στην κορυφή του ρόμβου - στην θέση 10- κάτι που του ταιριάζει απόλυτα ενώ ο Κουτίνιο θα επιστρέψει στην θέση 8 δίνοντάς του και την απαραίτητη ελευθερία που χρειάζεται ένας τέτοιος παίκτης. Τον ρόμβο θα τον συμπληρώνουν οι Τζέραρντ και Χέντερσον και από κει και πέρα υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι νέοι παίκτες για μπακ απ αυτών , όπως οι Αλεν, Τσαν και Λαλλανα.

Ο Ρότζερς γνωρίζει καλά πως όσο ποιοτικός παίκτης και να είναι ο Στάριτζ , πρέπει να του δείχνει ιδιαίτερη μεταχείριση τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες διότι είναι επιρρεπής σε μυικούς τραυματισμούς.
Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Στάριτζ το θέμα του με τους τραυματισμούς ίσως είναι κληρονομικό καθώς τα ίδια προβλήματα είχαν οι θείοι του και ο πατέρας του.

Προσωπική μου άποψη είναι πως θα αλλάξει κατά πολύ η εικόνα της Λίβερπουλ , ειδικότερα στο δημιουργικό κομμάτι, και ότι θα θυμίσει έστω και λίγο την περσινή επίθεση φωτιά.
Τέλος να ευχηθούμε ο Ντάνιελ να είναι υγιής- όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας-και να βοηθάει την ομάδα διότι είναι παίκτης βαρόμετρο.

                                                ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΤΑΝΙΕΛ





Επιμέλεια : Παρδάλης Αθανάσιος
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.