Λαλάνα: "Ο Ρίκι έχει πολλά να δώσει ακόμη."

Καμία αμφιβολία για την αξία του επί χρόνια συμπαίκτη του, Ρίκι Λάμπερτ, δεν έχει ο Άνταμ Λαλάνα, που θεωρεί ότι ο έμπειρος φορ θα βρει ξανά τη φόρμα που του χάρισε τη μεταγραφή του στους Ρεντς!

Λαλάνα και Λάμπερτ μοιράστηκαν τα ίδια αποδυτήρια για πέντε χρόνια στη Σαουθάμπτον, προτού κινηθεί για αμφότερους τους διεθνείς Άγγλους η Λίβερπουλ, προκειμένου να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά.

Οι δύο προηγούμενες σεζόν του 32χρονου επιθετικού ήταν γεμάτες από γκολ που πετύχαινε τόσο με το κεφάλι, όσο και με την μπάλα κάτω, αλλά και με εξαιρετικά στημένα (ιδίως στα πέναλτι όπου είχε το απόλυτο). Ωστόσο παρότι καταβάλει πολύ σημαντικές προσπάθειες δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει στο σκοράρισμα και μέχρι στιγμής προβληματίζει με τις εμφανίσεις του.

Ο Λαλάνα όμως πιστεύει πως αυτό θα αλλάξει σύντομα και δηλώνει:

" Μιλάω συχνά στον Ρίκι, είχα το προνόμιο να παίζω μαζί του για τα τελευταία 4-5 χρόνια."

" Από την αρχή ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο να έρθουμε σε ένα νέο σύλλογο, όπου οι οπαδοί θα περιμένουν πολλά από εμάς. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι αμφότεροι δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα που περνάει."

" Όταν ο Ρίκι πάρει την ευκαιρία του δεν θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Είμαι σίγουρος πως ένα δυο γκολ τον περιμένουν στη γωνία για να τα πετύχει. Το ίδιο συμβαίνει με κάθε επιθετικό, θέλει να βρίσκεται όσο περισσότερο γίνεται στο γήπεδο και ο κόσμος τον κριτικάρει με βάση το σκοράρισμα."

"Πιστεύω πως ο Ρίκι είναι ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο της Λίβερπουλ και έχει πολλά να δώσει ακόμη."


Πηγή: talksport.com
Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος 
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.