Rodgers: Πρέπει να αφήσουμε την ήττα από τη Πάλας πίσω...

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στη Βουλγαρία εν όψει του αποψινού παιχνιδιού με την Λουντογκόρετς για τη 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ομάδα του Ρότζερς να φλερτάρει ακόμη και με αποκλεισμό...



Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Μπρένταν Ρότζερς, είπε: "Προσπαθώ να μας φέρω σαν ομάδα πίσω στη ψυχολογία που θα μας επιτρέψει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πάντα πίστευα πως στο ποδόσφαιρο μια ήττα μπορεί να σε κάνει να μάθεις από αυτή και να ξεφύγεις από αυτή. Κάτι που πρέπει να κάνουμε. Κάποιες φορές, ένα παιχνίδι, μια κίνηση στον αγωνιστικό χώρο ή μια στιγμή, αρκούν να σου αλλάξουν μια ολόκληρη σεζόν. Κάτι που πιστεύουμε όλοι μπορεί να συμβεί. Κάτι που δε μπορείς να κάνεις είναι να τα παρατήσεις - το οποίο και δε θα κάνουμε. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια ώστε να 'ρθουν τα αποτελέσματα που επιθυμούμε όλοι. Στόχος για τον οποίο δουλεύουμε όλοι. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη. Χρειαζόμαστε τη δεδομένη στιγμή να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας. Δε πρέπει να επαναλάβουμε τη Κυριακάτικη εμφάνισή μας. Είναι ψυχολογικό το θέμα", και συνέχισε: "Δουλειά μου είναι να τονώσω τη ψυχολογία των παικτών. Πάντα δουλεύω σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τους παίκτες προκειμένου να βρουν τη χαμένη τους ψυχολογία που θα τους δώσει ώθηση."

Ήταν τα πρώτα λόγια του Βορειοϊρλανδού κόουτς, για να μιλήσει στη συνέχεια για τη κριτική την οποία δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Στήβεν Τζέρραρντ: "Όλοι περιμένουν τον Τζέρραρντ να είναι ο τύπος του παίκτη που ήταν πριν 10 χρόνια. Ο Τζέρραρντ προσαρμόστηκε σιγά σιγά σε μια θέσω που θα μπορούσε να ωφελήσει την ομάδα. Είναι υπέροχος παίκτη και ο καλύτερος με τον οποίο έχω δουλέψει. Η νοοτροπία και η αφοσίωση του στο σύλλογο είναι κάτι το απίστευτο."

Ωστόσο, ο Ρότζερς μίλησε και για τους ρόλους που έχει αναλάβει και την υποχρέωση πως πρέπει να καταφέρει να αποβάλει ως προπονητής το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του: "Ως ηγέτης αυτή είναι η δουλειά μου στην ομάδα. Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές και ανεξάρτητα από το πως προσωπικά νιώθεις, πρέπει να δώσεις λύσεις στους ποδοσφαιριστές σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μου και το οποίο ανέκαθεν έκανα στη ζωή μου. Ποτέ δεν μένω στα λάθη του παρελθόντος, αλλά κοιτάζω και προχωράω μπροστά."

Όσον αφορά τον αποψινό αντίπαλο της ομάδας μας στη φάση των ομίλων, είπε: "Είναι ομάδα επιθετική. Μας έβαλε δύσκολα στο Anfield και τη σεβόμαστε. Μάλιστα μεσοβδόμαδα ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Έχουμε έρθει εδώ με κίνητρο τη πρόκριση στην επόμενη φάση. Μερικές φορές τα αποτελέσματα ρίχνουν την αυτοπεποίθησή μας αλλά ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για να αντιστρέψουμε τη κατάσταση αλλά και να πάρουμε αυτή τη τόσο σημαντική νίκη."

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.