Ρότζερς: "Έχουμε προσφέρει συμβόλαιο στον Τζέραρντ."

Το γεγονός ότι η Λίβερπουλ συζητάει το ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου του Στίβεν Τζέραρντ με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αποκάλυψε στις δηλώσεις του ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Ρότζερς δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Πρώτον, τα τελευταία νέα είναι πως έχει προσφερθεί νέο συμβόλαιο στον Στίβεν Τζέραρντ."

"Αυτό είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Πιστεύω πως ο Στίβεν μετά από όσα έχει κάνει για την ομάδα τα τελευταία 16 χρόνια, πρέπει να χρήζει του απεριόριστου σεβασμού μας και έχει όσο χρόνο θέλει για να το σκεφτεί."

"Είναι μια μεγάλη κίνηση για τον ίδιο, καθώς πρέπει να αποφασίσει που θα δεσμευθεί με νέο συμβόλαιο και πρέπει να του δώσουμε χρόνο και να του δείξουμε σεβασμό, ώστε να το σκεφτεί."

"Ένα πράγμα είναι βέβαιο πως δεν θα λάβει υπόψιν -και σίγουρα έχει πάρα πολλά να σκεφτεί- και αυτό είναι το χρήμα. Έχω κάνει πολύωρες συζητήσεις μαζί του και σίγουρα δεν θα υπάρξει ζήτημα περί αυτού. Μεταξύ του τώρα και του τέλους της σεζόν σίγουρα πρέπει να βρει λίγο χρόνο να ζυγίσει τις επιλογές του."

"Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, αγαπώ να δουλεύω με τον Στίβεν Τζέραρντ. Είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος παίχτης που έχει παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχω απολαύσει κάθε λεπτό που δούλεψα μαζί του και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί, όμως πρέπει να του δώσω το χρόνο να αποφασίσει αυτός αν θα συνεχιστεί αυτό και το τι θέλει να κάνει στη συνέχεια."

"Είδα κάποια πράγματα χθες σχετικά με μια ρήξη μεταξύ μας , όμως αν υπήρχαν δύο λέξεις να περιγράψουν τη σχέση μας αυτές θα ήταν "ειλικρίνεια" και "σεβασμός"."

"Ήταν ένας καταπληκτικός παίκτης όλα αυτά τα χρόνια και στα χρόνια που βρίσκομαι εδώ - 2,5 χρόνια- ήταν άψογος. Είναι σε μια φάση της καριέρας του όπου δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των αγώνων αλλά με το επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα δούμε και θα το δουλέψουμε."

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Τζέραρντ μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο ματς απέναντι στη Στόουκ, ο Ρότζερς είπε:

"Όσο καλός παίκτης και να ήταν, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια της καριέρας τους, και σαν προπονητής πρέπει πρέπει να το αντιληφθείς αυτό και να μπορέσεις να πάρεις το 100% τους."

"Είναι φανταστικός παίκτης. Κάθομαι εδώ και μιλάω για έναν παίκτη που έχει ακόμα στοιχεία τοπ επιπέδου, όμως όταν γίνεσαι λίγο γηραιότερος και από άποψη φυσικής κατάστασης δεν είναι το ίδιο, πρέπει να το διαχειριστείς . Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα."

"Θεωρώ πως ο Στίβεν, για όσα έχει κάνει εδώ πέρα, αξίζει κάθε σεβασμό και όποτε παίζει συγκεντρώνεται στο παιχνίδι και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία."

"Ασφαλώς, κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε κάθε ματς, αλλά η προσοχή του είναι πάντοτε στραμμένη στην ομάδα και γενικά τη Λίβερπουλ. Αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλάμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε."

Πηγή: liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.