Μορένο: "Απλά παρακολουθήστε τον Στάριτζ και θα καταλάβετε!"

Ο Αλμπέρτο Μορένο δεν έχει περάσει πολύ χρόνο στο γήπεδο με τον επιθετικό της Λίβερπουλ, αλλά δε χρειάστηκε πολύ χρόνο για να καταλάβει τη σημαντικότητα του για την ομάδα.
 
Μετά το ματς με την Crystal Palace,ο Ισπανός φουλ-μπακ είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Απλά πρέπει να τον δεις να παίζει για να καταλάβεις πόσο σημαντικός είναι."

"Μετά το μακροχρόνιο τραυματισμό του, σκόραρε με τη δεύτερη επαφή του με τη West Ham.Από αυτό και μόνο, μπορείς να δεις τον τύπο του ποδοσφαιριστή που είναι."

"Ο Στάριτζ είναι ένας τοπ παίκτης και ο καθένας στην ομάδα του ευχόταν να επιστρέψει σύντομα, και τα έχει πάει εξαιρετικά. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα."

Ενώ ο Μορένο, είναι ο παίκτης που εντυπωσιάζει στο αριστερό άκρο του 3-4-3 τους δύο τελευταίους μήνες, ένα νέο πρόσωπο έχει πρόσφατα χρησιμοποιηθεί στο άλλο άκρο.
 
Ο λόγος για τον Jordon Ibe, ο οποίος επιλέχτηκε για το ντέρμπι του Merseyside και ήταν πολύ ώριμος, κάτι το οποίο έδειξε και λίγες μέρες αργότερα στον αγώνα με την Tottenham.
 
Ο Ισπανός μπακ είπε για τον νεαρό:

"Είναι ακόμη πολύ νέος και δείχνει την αξία του ήδη. Είναι επίσης δυνατός και γρήγορος και μπορεί να παίξει εξαιρετικά και με τα δύο πόδια."

Ενώ τέλος πρόσθεσε:

"Το σημαντικότερο είναι ότι είναι από την ακαδημία της ομάδας, και οι οπαδοί μας απολαμβάνουν να βλέπουν παίκτη από της ακαδημίες στην ενδεκάδα."

"Στοιχηματίζω ότι θα γίνει πολύ σημαντικός παίκτης για τη Λίβερπουλ και ένας φοβερός ποδοσφαιριστής."


Επιμέλεια: Χρήστος Τσακαλέρης
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.