Ανεβαίνουν οι τιμές των εισιτηρίων!

Ο γενικός εμπορικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Μπιλ Χόγκαν, ανέφερε σε τελευταίες δηλώσεις του διαφορα στοιχεία σχετικά με την ανακατασκευή του Main Stand του Άνφιλντ!

Αρχικά είπε ότι ο σύλλογος είναι κοντά στην εύρεση χορηγού για το πολύ σπουδαίο αυτό εγχείρημα που θα ανεβάσει τη χωρητικότητα του γηπέδου στις 54.000 θέσεις. Οι εργασίες ξεκίνησαν από πέρυσι και αναμένεται να ολοκληρωθούν τη σεζόν 2016/17!

Οι Κόκκινοι είναι μια από τις λίγες ομάδες που αποφάσισαν να διατηρήσουν την παλαιά ονομασία του γηπέδου και να μην προσθέσουν το όνομα κάποιου χορηγού σε αυτό (όπως πχ. Έμιρεϊτς, Έτιχαντ κλπ.), μιας και το εμπορικό τμήμα της ομάδας γνωρίζει ότι δεν πρέπει να επηρεάσει την παράδοση του κλαμπ: "Ήταν κάτι που έπρεπε να λάβουμε υπόψιν με κάθε συμφωνία που έχουμε. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως να προστατεύσουμε και να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εμπειρία!"

"Έχει δοθεί πολλή προσοχή στο να δημιουργήσουμε ένα νέο σταντ, το οποίο θα μοιάζει λες και ήταν πάντα εκεί. Έχουμε επίγνωση της οικονομικής κατάστασης του κόσμου που ζούμε και ψάχνουμε για προσεδοφόρες ευκαιρίες. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να ψάξουμε για σημαντικούς συνεργάτες!"

Παρά τα τεράστια έσοδα από τις τηλεοπτικές καλύψεις, αλλά και αυτά από τη συμφωνία με τη Warrior για τις φετινές εμφανίσεις (2η μεγαλύτερη στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου), οι διοικούντες αναμένεται να ανεβάσουν και τις τιμές των εισιτηρίων!

Τα εισιτήρια τα τελευταία χρόνια έχουν ακριβύνει κατά 10%, ποσοστό μεγαλύτερο και από των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ίδιο διάστημα. Συγκεκριμένα το ακριβότερο εισιτήριο στο Άνφιλντ αγγίζει τις 59£, ποσό μεγαλύτερο κατά 37% τα τελευταία πέντε έτη, έχοντας ως αποτέλεσμα τα έντονα παράπονα των φιλάθλων.

"Από την οπτική πλευρά των εισιτηρίων σίγουρα τα έχουμε στο νου μας. Προφανώς το νέο σταντ θα έχει αντίκτυπο σε αυτά. Έχουμε κάνει μια νέα προσέγγιση κατά την οποία οι καλύτερες θέσεις κοστολογούνται ακριβότερα. Υπάρχουν και πιο οικονομικά εισιτήρια. Αυτό είναι κάτι που θα κοιτάξουμε όταν ανοίξει το Main Stand."

"Προς το παρόν θα υπάρξουν κάποιες αυξήσεις, αλλά στις χαμηλότερες τιμές τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν. Έχει να κάνει με το να βρίσκεις οικονομικά εισιτήρια και τις κατάλληλες τιμές αυτών."

"Τωρα όσον αφορά τα τηλεοπτικά σίγουρα θα έχουν αντίκτυπο στα εισιτήρια και θα είναι ένα ακόμη συστατικό στη δομή του κλαμπ."


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: The Times





Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.