Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λίγκ,ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ.Και οι δύο ομάδες θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις ήττες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να συνεχίσουν με νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.Όπως βέβαια δήλωσε και ο Μπρένταν Ρότζερς,οι "πολίτες" θα έχουν ένα σχετικό προβάδισμα,αφού η ομάδα του αγωνίστηκε 120 λεπτά στο κατάμεστο "Ατατούρκ".



Πέρσι ίδιες εποχές, γινόταν ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της Πρέμιερ Λίγκ,με τους "κόκκινους" να επικρατούν με 3-2 της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι και να "χτίζουν" γερές βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος,ενώ νωρίτερα αυτή τη σεζόν,η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα με 3-1 της Λίβερπουλ στο Έτιχαντ.

Για την Λίβερπουλ επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα οι Σακό,Χέντερσον και Κουτίνιο,ενώ και ο Τζόνσον πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο.Οι Τζέραρντ,Λούκας,Φλάναγκαν,Τζόουνς,Χοσέ Ενρίκε, τέθηκαν για ακόμη μια φορά εκτός,με τον Βραζιλιάνο να βγάζει χτες μέρος της προπόνησης.
Ο Ρότζερς δεν θα αλλάξει το 3-4-3 και λογικά θα χρησιμοποιήσει τον Μάρκοβιτς στο δεξί άκρο αντί του Άιμπ που έκανε κάκιστη εμφάνιση στην Τουρκία.Ο Τσάν επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα:Μινιολέ,Σακό,Σκρτέλ,Τσάν,Μάρκοβιτς,Μορένο,Χέντερσον,Άλεν,Στέρλινγκ,Κουτίνιο,
Στάριτζ

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πανέτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του και προετοιμάζει την ομάδα του για το Κυριακάτικο ντέρμπι,χωρίς ουδεμία απουσία.Πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Μπονί και όχι ο Τζέκο δίπλα στον Κούν Αγκουέρο σε ένα 4-4-2.

Πιθανή ενδεκάδα:Χάρτ,Κομπανί,Μανγκαλά,Κλισί,Ζαμπαλέτα,Φερναντίνιο,Τουρέ,Νασρί,Σίλβα,
Μπονί,Αγκουέρο

Επιμέλεια:Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.