Liverpool vs Manchester City history(videos)

Μέσω μερικών video ας θυμηθούμε μερικά χαρακτηριστικά παιχνίδια ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι που μας έμειναν αξέχαστα για τις συγκινήσεις που πρόσφεραν.

3.Σε αγώνα για το Αγγλικό πρωτάθλημα την πρώτη σεζόν του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λίβερπουλ, οι "κόκκινοι" θα προηγηθούν δύο φορές με τους Σκρτέλ και Σουάρεζ,όμως τα τραγικά λάθη στην άμυνα θα επιτρέψουν στους "πολίτες" να ισοφαρίσουν ισάριθμες φορές με τους Γιαγιά Τουρέ και Κάρλος Τέβεζ.
2.Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες για τα ημιτελικά του Carling Cup το 2012,με την Λίβερπουλ να καλείται να εκμεταλλευτεί τη νίκη της με 0-1 στο Έτιχαντ. Το παιχνίδι τελειώνει 2-2 μετά τα γκολ των Ντε Γιόνγκ,Τζέραρντ,Τζέκο,Μπέλαμι και η Λίβερπουλ περνάει στον τελικό του θεσμού όπου και θα νικήσει την Κάρντιφ και θα κατακτήσει το τρόπαιο.
1.Το περσινό παιχνίδι δύσκολα ξεχνιέται.Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι διαφήμισαν το ποδόσφαιρο και απέδειξαν ότι είναι άξιες διεκδικήτριες του τίτλου, με την πρώτη ωστόσο να παίρνει μια μεγάλη νίκη με 3-2, σε μια μέρα με πολύ ανάμεικτα συναισθήματα,λόγω και του πέρας των 25 χρόνων από την τραγωδία του Hilsborough.Ο Κουτίνιο "λυτρώνει" τους "κόκκινους" στο τέλος!
Επιμέλεια:Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.