Τουρέ: "Δυνατότεροι με Σουόνσι!"

Ο Κόλο Τουρέ παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέροντας πως οι Κόκκινοι θα εκμεταλλευτούν στο μέγιστο την χωρίς υποχρεώσεις εβδομάδα μέχρι και το ματς με την Σουόνσι την ερχόμενη Δευτέρα!

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Μπλάκμπερν για τα προημιτελικά του FA Cup και πλέον οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διάφορες του στο Ίγουντ Παρκ. Ο Μπρένταν Ρότζερς όμως φαίνεται αισιόδοξος πως η ομάδα του θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση!

Παρόμοια άποψη είχε και ο Τουρέ, ο οποιος πιστεύει ότι οι Ρεντς θα επιστρέψουν στις νίκες την ερχόμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:
"Παίξαμε πολλα δύσκολα σερί παιχνίδια. Νομίζω τα διαχειριστήκαμε πολύ καλά και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε λίγο και να κοιτάξουμε το επόμενο πολύ σημαντικό ματς."

Όσο για τον Μάρτιν Σκρτελ, ο οποίος κατατρόμαξε τους πάντες με τον τραυματισμό του, ο Τουρέ ήταν καθησυχαστικός:

"Ο Μάρτιν είναι καλά. Τον είδα μετά το δεύτερο ημίχρονο και φάνηκε μια χαρά. Πάντα όταν είμαι στον πάγκο προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να μπω στο ματς, αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις."

"Όταν αρχίσαμε την προθέρμανση πήγα και είπα στα παιδιά ότι χρειαζόμουν ένα μασάζ. Προετοιμάστηκα αλλά δεν περίμενα να μπω στο ματς τόσο νωρίς. Πραγματικά το ευχαριστιέμαι τώρα. Όταν μπαίνω στο ματς τα δίνω όλα και προσπαθώ να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα για να κερδίζει."

Στο ματς με την Μπλάκμπερν ο Τουρέ είχε ένα ακυρωθέν γκολ, όμως ο Σιμόν Μινιολέ έκλεψε την παράσταση με μια καταπληκτική επέμβαση σε προσπάθεια του Μπαπτίστ. Έτσι ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε για τον Βέλγο συμπαίκτη του:

"Ο Σιμόν είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Περίμενα να τα πήγαινε καλύτερα στην αρχή, όμως τώρα είναι φανταστικός. Η επέμβαση σε αυτή την κεφάλια που είχαν ήταν καταλυτική. Φανταστική! Ο Σιμόν τα πηγαίνει καλά τώρα και η ομάδα δυναμώνει χάρη σε αυτό."

"Είναι πολύ σημαντικό που κρατήσαμε ανέπαφη εστία. Αυτή τη στιγμή παίζουμε καλά σαν ομάδα και αμυνόμαστε καλά. Ήμασταν άτυχοι που δεν πετύχαμε ένα γκολ. Παίξαμε καλά στο δεύτερο μέρος, κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά τους πιστώνεται που αμύνθηκαν σωστά και κράτησαν την ισοπαλία."


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.