Ποιος Χάρι Κέιν; Χάρι Γουίλσον!

Η Λίβερπουλ U21 πήρε το μίνι-ντέρμπι απέναντι στην Έβερτον και έχει το πάνω χέρι πλέον για να βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος,έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ράιαν Λέντσον άνοιξε το σκορ για τα "ζαχαρωτά",για να έρθει ο εορτάζοντας Ντάνιελ Κλίρι να ισοφαρίσει λίγα λεπτά αφότου είχε περάσει στο παιχνίδι.Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα είχαμε ισοπαλία,ήρθε άλλη μια αλλαγή από την πλευρά του Michael Beale,ο οποίος έριξε στο παιχνίδι τον Χάρι Γουίλσον,με τον 17χρονο να εξαπολύει μια "βολίδα" από μακριά στο 93' και να διαμορφώνει το τελικό, Λίβερπουλ 2-1 Εβέρτον.


Στο παιχνίδι αγωνίστηκε για τα 45' πρώτα λεπτά και ο Μαμαντού Σακό έτσι ώστε να επανέλθει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση που θέλουν στο Άνφιλντ.Η παρουσία του ήταν εξαιρετική και έδειξε έτοιμος για τον επόμενο αγώνα των "κόκκινων" απέναντι στην Σουόνσι.


Η Λίβερπουλ είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα,δείχνοντας ότι είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Αν μιλάγαμε για MVP τότε σίγουρα αυτός δεν ήταν άλλος από τον εξαιρετικό Χοσέ Κάνιος.Επόμενος αγώνας με την Φούλαμ την Παρασκευή.

Λίβερπουλ: Vigouroux, Williams, Maguire, Jones, Sakho (Smith), Stewart, Canos, O’Hanlon (Cleary), Sinclair, Brannagan, Dunn (Wilson)

Επιμέλεια:Γιώργος Δρογγίτης





Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.