Τόρες: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ το σύνθημά σας"


Ο Ισπανός πέρασε 3,5 χρόνια γεμάτα γκολ με τους Κόκκινους, κατά την διάρκεια των οποίων το Κοπ δημιούργησε ένα σύνθημα για το εύκαρπο νούμερο 9 που λάτρευαν.

Μετά την μεταγραφή του στην Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2011, η υποδοχή του ως αντίπαλος ήταν κάπως πιο ψυχρή.

Όμως όταν βγήκε για το δεύτερο ημίχρονο μαζί με τον Λουίς Σουάρεζ για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, ο 31χρονος επιθετικός μοιράστηκε το θερμό χειροκρότημα.

"Ήταν πολύ συγκινητικό, δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Δεν περίμενα να τραγουδήσουν το σύνθημα," είπε αφότου ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 2-2.

"Ακόμα θυμάμαι τα σπουδαία παιχνίδια που είχαμε εδώ στο Άνφιλντ για το Champions League, το πρωτάθλημα και πολεμώντας για τρόπαια. Έχω το σύνθημα στο κεφάλι μου, ήταν τόσο σημαντικό για μένα.

"Αυτά τα 3,5 χρόνια άλλαξαν ολόκληρη τη ζωή και την καριέρα μου. Θυμάμαι το σύνθημα από το Κοπ σε σημαντικά παιχνίδια. Να το ακούω ξανά είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ."

Ο Τόρες συνέχισε: "Είναι δύσκολο να εξηγήσεις τι νιώθεις όταν παίζεις στο Άνφιλντ. Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ, στα σίγουρα. Ήταν τόσο συγκινητικό να ξαναπαίζω με τους συμπαίκτες μου. Περάσαμε υπέροχα παίζοντας για την Λίβερπουλ.

"Και ειδικά η αντίδραση όλων των οπαδών. Όλοι γνωρίζουν ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι διαφορετικής κλάσης. Σήμερα είναι μια ημέρα για να θυμόμαστε για μένα. Είμαι τυχερός που είμαι εδώ και θέλω απλώς να τους ευχαριστήσω όλους για το καλωσόρισμα."

Οι οπαδοί των Κόκκινων δεν κατάφεραν να δουν τους Τόρες και Σουάρεζ στην ίδια ομάδα -κάτι που έγινε στον αγώνα που διοργάνωσε η Liverpool FC Foundation.

Ο Τόρες δήλωσε: "Είναι καλός φίλος, γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Όσα έκανε στην Λίβερπουλ ήταν απλά καταπληκτικά, ο τρόπος που ήρθε και ανέλαβε την ευθύνη. Έφυγε με φανταστικά στατιστικά.

"Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε μαζί. Λέγαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά, ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο.

"Να παίξω με έναν παίκτη σαν αυτόν είναι προνόμιο. Ήταν υπέροχο να βρίσκομαι με εξαιρετικούς παίκτες που δεν μπόρεσαν να παίξουν μαζί στην Λίβερπουλ στο παρελθόν.

"Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι απόλαυσαν το παιχνίδι. Έχουμε τις φωτογραφίες που μπορούμε να δείξουμε σε όλους και για τους εαυτούς μας, ότι μια φορά έπαιξα μαζί με τον Λουίς και τον Στίβι."

Ο Τόρες είχε εξηγήσει ότι θα έκανε τα πάντα για να σιγουρέψει ότι θα έπαιζε ξανά με τον Τζέραρντ.

Ο δημιουργικός συνδυασμός αυτού του διδύμου στο παρελθόν ήταν πληγή για πολλές άμυνες στην Πρέμιερ Λιγκ και στο Champions League, με τον καθένα να δίνει ό,τι καλύτερο έχει.

"Έχω πει πολλές φορές ότι ο Στίβι είναι ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει ποτέ και δεν νομίζω ότι θα παίξω με κάποιον παίκτη σαν κι αυτόν ξανά,"

"Άλλαξε το παιχνίδι μου, τον τρόπο που προσέγγιζα το παιχνίδι, τα πάντα. Όταν μου τηλεφώνησε για να με καλέσει στο παιχνίδι, φυσικά και θα ήμουν εκεί, θα έκανα τα πάντα για να είμαι εκεί.

"Ήταν σημαντικό να παίξω μια ακόμα φορά με τον Στίβι, ποιος ξέρει αν θα είναι η τελευταία. Οι περισσότερες μεγάλες μου στιγμές ήταν με αυτόν πλάι μου.

"Ξέρω ότι είναι πολύ σημαντική μέρα για αυτόν οπότε το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για εκείνον, είναι να είμαι μαζί του. Ήταν επίσης ωραίο που είδα τον Πέπε, τον Τσάμπι και τον Ράιαν, επειδή περάσαμε φανταστικά μαζί."

Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.