All around...Sterling!

Στο θέμα Στέρλινγκ είχαμε αναφερθεί και νωρίτερα μέσα στο Μάρτη λέγοντας πως το θέμα έχει παρατραβήξει για έναν απλά καλό ελπιδοφόρο παίκτη με πολύ παράλογες ωστόσο απαιτήσεις γύρω από την ανανέωση της συνεργασίας του με έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους του κόσμου!

Έτσι λοιπόν ο νεαρός ήρθε να μας "δικαιώσει" φανερώνοντας ξεκάθαρα πως το κομμάτι που τον ενδιαφέρει δεν είναι ούτε το έμβλημα, ούτε η φανέλα, ούτε οι οπαδοί, αλλά μονάχα το χρήμα! Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είπε όχι στην τελευταία τεράστια προσφορά της διοίκησης της Λίβερπουλ ύψους 180.000 λιρών τη βδομάδα και πλέον το μέλλον του στην ομάδα είναι τουλάχιστον αβέβαιο! 

Ο ίδιος φαίνεται να προσπάθησε να μπαλώσει την κατάσταση, κάτι που φανερώνει την ανασφάλεια και αβεβαιότητα του σχετικά με τον αν η κίνηση του αυτή ήταν ορθή ή όχι! Προέβη λοιπόν σε μερικές δηλώσεις, στις οποίες αναφέρει ότι μεγάλη του επιθυμία είναι να βοηθήσει τη Λίβερπουλ να ξαναβγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ: 

"Είμαστε σε εξαιρετική φόρμα τελευταία και προσπαθώ να συνεισφέρω κι εγώ σε αυτό και να βοηθήσω την ομάδα να μπει στην τετράδα. Πιστεύω οτι είμαστε παραπάνω από ικανοί για να το πετύχουμε!"

Στη συνέχεια μίλησε για την προσπάθεια που κάνει να βελτιωθεί ατομικά και ιδιαίτερα στο σκοράρισμα, ενώ αναφέρθηκε και στο παρθενικό του γκολ με την Εθνική Αγγλίας. Στη συνέχεια τόνισε πως ο αγώνας απέναντι στην Ιταλία θα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό τεστ για τα Τρία Λιοντάρια. 

Ας μείνουμε όμως λίγο στις πρώτες δηλώσεις του. Μόνο πειστικές δεν ακούγονται διαβάζοντας κανείς το ρεπορτάζ γύρω από την άρνηση του για ανανέωση. Η στάση και εικόνα του απέναντι σε μια ομάδα που τον πίστεψε, τον βοήθησε και τον έφτασε εδώ που είναι, κρίνεται αν μη τι άλλο ως απαράδεκτη, ασεβής, αλλά και ξεκάθαρη ως προς τι είδους περίπτωση είναι ο ίδιος!

Και η Λίβερπουλ όμως δεν μοιάζει να μένει με σταυρωμένα χέρια! Ασφαλώς η διοίκηση της ομάδας δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να χάσει ένα από τα βαριά της χαρτιά, ωστόσο δεν αναμένεται να χαριστεί και να ενδώσει στα παράλογα "θέλω" του νεαρού και αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή θα προχωρήσει στην πώληση του! 

Ενδιαφέρον για τον Στέρλινγκ έχει παρουσιαστεί από συλλόγους εντός και εκτός Νησιού! Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν εκφράσει επιθυμία να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ενώ και τα μεγαθήρια Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κάνουν κίνηση σε περίπτωση που ο παίκτης βγει στο σφυρί! 

Σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει πριν καμπόσο καιρό ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Μάνουελ Πελεγκρίνι, είχε τονίσει πως η απόκτηση του Στέρλινγκ θα ήταν κατά πολύ δύσκολη, καθώς κατά την άποψη του ο παίκτης άξιζε 100 εκατομμύρια λίρες. 

Φυσικά ένα τέτοιο ποσό δεν πρόκειται ποτέ να μπει στα ταμεία του συλλόγου, ιδίως από τη στιγμή που η ομάδα θα τον χάσει το 2017 (εκπνοή του παρόντος συμβολαίου του). Σύμφωνα όμως με τελευταία ρεπορτάζ, η τιμή του 20χρονου θα αγγίξει το ποσό των 50 εκατ. λιρών σε περίπτωση που τεθεί προς παραχώρηση. 

Κλείνουμε αναφέροντας πως στη Λίβερπουλ παρότι δεν προτίθενται να αφήσουν την περίπτωση του Στέρλινγκ χωρίς να την παλέψουν περαιτέρω, υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον και αυτή αποδίδεται κατά πολύ στον εξαιρετικό Τζόρντον Άιμπ, στον οποίο η ομάδα φαίνεται να επενδύει ακόμη παραπάνω! 


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: Mirror, Independent 
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.