Κάουτ: "Νόμιζα ότι δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία!"

Τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του από τη Λίβερπουλ, ο Ντιρκ Κάουτ επιστρέφει στο Άνφιλντ μαζί με πολλούς ακόμη πρώην κόκκινους στο ματς προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ!

Το LFC TV βρήκε τον Ολλανδό επιθετικό στην Τουρκία, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, και μίλησε μαζί του ενόψει του πολύ σπουδαίου αυτού γεγονότος!

Το παιχνίδι οργανώνει το Liverpool FC Foundation και ως αρχηγοί των δυο ομάδων που θα αναμετρηθούν επιλέχθηκαν οι Στίβεν Τζέραρντ και Τζέιμι Κάραχερ.

"Το να λαμβάνω αυτήν την κλήση είναι πραγματικά φανταστικό, διότι δεν είχα την ευκαιρία να επιστρέψω μετά την αποχώρηση μου. Είναι πολύ ιδιαίτερο το να γυρίσω πίσω στο Μέλγουντ, να δω τους ανθρώπους εκεί και να τους χαιρετήσω!"

"Ξέρω ότι πολλα έχουν αλλάξει από τότε που έφυγα. Νομίζω κανείς δεν έχει απομείνει από την ομάδα που έπαιζα εγώ. Όταν όμως έλαβα την κλήση για να παίξω ήταν πραγματικά πολύ συναισθηματικό!"

"Το να έχω την ευκαιρία να παίξω για μια ακόμη φορά στο Άνφιλντ και με κάποιους από τους παλιούς μου συμπαίκτες σε αυτά τα έξι χρόνια που ήμουν στην ομάδα, είναι φοβερό."

Ο Κάουτ σε αυτή τη συνάντηση θα βρεθεί με παίκτες όπως ο Λουίς Σουάρεζ, ο Φερνάντο Τόρρες, ο Τσάμπι Αλόνσο, ο Πέπε Ρέινα, ο Τιερί Ανρί, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Τζον Τέρι στις 29 Μάρτη. 

Συμμετοχή στην αναμέτρηση θα έχουν και παίκτες της πρώτης ομάδας δίχως καθήκοντα με τις εθνικές τους ομάδες, παίκτες των ακαδημιών, μέλη του προπονητικού τιμ, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. 

"Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα, διότι δεν περιμένεις ποτέ να ξανασυμβούν τέτοια πράγματα. Όταν έκλεισα την πόρτα πίσω μου μετά από έξι χρόνια στη Λίβερπουλ, δεν μπορούσα να ξεχάσω τις αναμνήσεις που είχα, τις βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ, τις σπουδαίες στιγμές."

"Ποτέ δεν θα τα ξεχάσω όλα αυτά. Δεν περιμένεις όμως ποτέ να επιστρέψεις και πάλι στο Άνφιλντ και μάλιστα σε μια τέτοια ιδιαίτερη περίσταση."


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.