Ρότζερς: " Η Λίβερπουλ είναι η μόνη αγγλική ομάδα που μου ταιριάζει!"

Μόνο μακριά από τη Λίβερπουλ δεν φαίνεται να βλέπει το μέλλον του ο Μπρένταν Ρότζερς, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλωσεις του.

Ο ΒορειοΙρλανδός τεχνικός τόνισε πως θα ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να μανατζάρει οποιαδήποτε άλλη αγγλική ομάδα και ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Σίτι σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μάνουελ Πελεγκρίνι από τον πάγκο της ομάδας. 

Ο Ρότζερς σχεδιάζει να δημιούργησε μια "κόκκινη" δυναστεία και η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του τον περασμένο Μάη σε συνδυασμό με την εξαιρετική μεταμόρφωση της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν, του δίνουν κάθε δικαίωμα να οραματίζεται και να στοχεύει ψηλά!

Ο ίδιος λέει: "Μετά τη Λίβερπουλ να πας που; Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ παγκοσμίως. Έρχεσαι στη Λίβερπουλ και ξέρεις ότι δεν θα μανατζάρεις ποτέ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Πας στην Άρσεναλ ή την Τότεναμ και ξέρεις ότι δεν θα κάνεις ποτέ το ανάποδο. Πας στη Σουόνσι και ξέρεις ότι δεν θα μανατζάρεις ποτέ την Κάρντιφ."

"Βέβαια όλα αυτά είναι υποθετικά, καθώς μια μέρα μπορεί να έχω ανάγκη από δουλειά. Υπέγραψα ένα συμβόλαιο με την ομάδα το Μάιο και σκοπεύω να το περάσω εδώ και να προχωρήσω. Έπειτα ελπίζω ότι θα είμαι αντάξιος μια ακόμη ανανέωσης, για να μπορέσω να συνεχίσω να μεγαλώνω και να δουλεύω εδώ."

"Αν είμαι και του χρόνου εδώ θα είναι η πρώτη χρόνια που καταφέρνω να παραμείνω τόσο σε οποιοδήποτε πόστο στο ποδόσφαιρο. Έτσι ήμουν πάντα, κάθε τρία χρόνια άλλαζα ομάδα ή ρόλο."

"Πάντα έβλεπα τη Λίβερπουλ ως μια ομάδα-προορισμό για μένα και όχι απλά ως ένα κομμάτι του ταξιδιού. Ήθελα πραγματικά να είμαι εδώ ακολουθώντας εξαιρετικούς προπονητές που με υποστήριζαν και ξέροντας ότι είμαι αρκετά νέος για να χτίσω κάτι και να δημιουργήσω. Για αυτό ήρθα εδώ. Ξέρω και αναγνωρίζω ότι με την σκληρή δουλειά έρχονται τα τρόπαια και ελπίζω πως αυτό είναι το επόμενο βήμα."

"Όταν έρχεσαι εδώ αυτό είναι που μετράει. Το να κερδίσω τρόπαια είναι αυτό που θέλω να κάνω για τους οπαδούς και τους ανθρώπους εδώ!"

Στη συνέχεια ο Ρότζερς αναφέρθηκε στην επιστροφή στις προπονήσεις του Στίβεν Τζέραρντ, λέγοντας πως αυτό δεν συνεπάγεται αυτόματα την άμεση επιστροφή του και στο αρχικό σχήμα:

"Κανείς μέσα στην ομάδα δεν έχει κάποιο θεϊκό δικαίωμα να επιστρέφει κατευθείαν βασικός. Εχω δείξει ότι οποιος παίζει καλά ανεξαρτήτως τιμής ή επιπέδου, θα παίζει βασικός. Το βασικότερο όμως είναι να τον έχεις διαθέσιμο. Το γεγονός ότι επιστρέφει ο Τζέραρντ μας κάνει καλύτερους."


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: Daily Mail
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.