Λίβερπουλ-Μπλάκμπερν (preview)

Λίβερπουλ και Μπλάκμπερν διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους στο Άνφιλντ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του FA Cup,σε έναν αγώνα που ο νικητής περνά στους ημιτελικούς και ο ηττημένος αποχαιρετά τη διοργάνωση.

Οι "Ρόβερς" στο δρόμο προς τους "8" απέκλεισαν την Στόουκ και την Σουόνσι,ενώ την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε αγώνα FA Cup,ήταν πριν απο 15 χρόνια με την Μπλάκμπερν να κερδίζει τους "κόκκινους" χάρη σε ένα τέρμα του Στίβεν Μπλέικ στο φινάλε της αναμέτρησης.Η ομάδα του Μέρσεϊσαιντ έχει να ηττηθεί στην έδρα της από της 8 Νοέμβρη.

Η Λίβερπουλ δεν έχει να δώσει κάποιο μάτς μεσοβδόμαδα,άρα ο Μπρένταν Ρότζερς μπορεί να παρατάξει την ομάδα του όπως ακριβώς θέλει.Λούκας,Φλάναγκαν,Τζόουνς,Χοσέ Ενρίκε και Άιμπ θα είναι εκτός λόγω τραυματισμών,ενώ ο Στίβεν Τζέραρντ επιστρέφει και πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο.Για μια θέση στην ενδεκάδα θα παλέψουν οι Μάρκοβιτς και Λαλάνα.

Πιθανή ενδεκάδα:Μινιολέ,Τσάν,Σκρτέλ,Σακό,Άλεν,Χέντερσον,Μορένο,Στέρλινγκ,Λαλάνα,Κουτίνιο,
Στάριτζ.

Για τους φιλοξενούμενους ο νεοφερμένος και πρώην "κόκκινος" Τζέι Σπίρινγκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού αγωνίστηκε στη διοργάνωση και με την Μπόλτον,ενώ τραυματίες είναι οι Χάνλει,Ντάφι,Κίν,Λάουβ και Μπαπτίστε.

Πιθανή ενδεκάδα:Ίστγουντ,Κίγκαλον,Χένρι,Σπέρ,Χένλει,Κέρνι,Γουίλιαμσον,Τέιλορ,Μάρσαλ,
Ρόουντς,Μπράουν.

Επιμέλεια:Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.