Κουτίνιο: "Όσα σημαίνει για μένα ο Στίβεν..."

Με το αποχαιρετιστήριο εντός έδρας παιχνίδι του Στίβεν Τζέραρντ να είναι προ των πυλών, ο Φιλίπε Κουτίνιο έπλεξε το εγκώμιο του σπουδαίου αρχηγού σε πρόσφατες δηλώσεις παραχώρησε.

Σαββατο στο 19.30 ώρα Ελλάδος, ο Τζέραρντ θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στο Άνφιλντ με την κόκκινη φανέλα στο ματς απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Το γήπεδο αναμένεται τουλάχιστον γεμάτο και ο Κουτίνιο περιμένει την ημέρα αυτή να είναι πολύ μεγάλη:

"Θα είναι πολύ συναισθηματικά. Είναι ένας από τους καλύτερους στον χώρο του ποδοσφαίρου και τον θαυμάζω εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ταπεινός, εργατικός και τα πηγαίνει καλά με όλους. Επί επίσης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν ποτέ για τη Λίβερπουλ, αν όχι ο καλύτερος! Είμαι βέβαιος πως το τελευταίο του παιχνίδι στο Άνφιλντ θα κινητοποιήσει τους πάντες."

"Είχε μεγάλη επιρροή πάνω μου και πρέπει να τον ευχαριστήσω για ότι έκανε. Συχνά τον παρατηρώ πω συμπεριφέρεται στην προπόνηση. Είναι πραγματικός αλτρουιστής και αντιμετωπίζει όλους το ίδιο, από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο. Είναι ένα είδωλο και το να έχεις την ευκαιρία να τον παρακολουθείς από κοντά είναι από μόνο του ένα μεγάλο προσόν!"

"Θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτά τα 2,5 χρόνια που δουλέψαμε μαζί, διάστημα στο οποίο είχα τη δυνατότητα να μάθω πολλά πράγματα. Νιώθω μεγάλη τιμή που είχα την ευκαιρία να τον ζήσω σε καθημερινή βάση, να προπονούμαι και να παίζω μαζί του. Σήμαινε πολλά για μένα αυτό. Εύχομαι σε αυτόν και την οικογένεια του τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του."

"Σε ευχαριστώ!"


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: Liverpoolfc.com


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.