Άνταμ Λαλλάνα: "Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι καταπληκτικός παίκτης"


Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Πηγή: Mirror





Ο «φανταστικός» σκληρά εργαζόμενος Άγγλος, επέλεξε τους «Κόκκινους» αντί της Άρσεναλ, στα πλαίσια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Επίσης, απέρριψε την ευκαιρία να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτυ.

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Άνταμ Λαλάνα επιμένει πως η απόκτηση του Τζέιμς Μίλνερ είναι πολύ καλή κίνηση.

Ο συμπαίκτης του Μίλνερ στην Εθνική Αγγλίας, Λαλάνα, πιστεύει πως η συμφωνία αυτή θα είναι μια ώθηση για την Λίβερπουλ, και ξέρει πως ο διεθνής συμπαίκτης του θα φέρει εγγυημένη ποιότητα στο Άνφιλντ τη νέα σεζόν.

«Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι ένας φανταστικός παίκτης», είπε ο Λαλάνα. «Σε όλη του την καριέρα έχει παίξει σε διαφορετικές θέσεις.

«Έχει κερδίσει τόσα κύπελλα, έχει κερδίσει τίτλους και τρόπαια με την Μάντσεστερ Σίτυ, και είναι σπουδαίο για την Λίβερπουλ να υπογράψει κάποιον σαν αυτόν.

«Ο Τζέιμς πρόκειται να αποτελέσει ζωτική προσθήκη στην ομάδα. Είναι είδωλο.

«Έχει απίστευτες ικανότητες, και μερικές φορές οι άνθρωποι δεν το εκτιμούν αυτό όσο θα έπρεπε. Αριστερό πόδι, δεξί πόδι, έχει το γκολ στο τσεπάκι του και είναι πάντα σε φόρμα. Είναι ο τέλειος παίκτης.

«Δείχνει πολλά πράγματα το γεγονός ότι αποφάσισε να έρθει στη Λίβερπουλ, φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει φιλοδοξίες. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να θριαμβεύσει στη Σίτυ, αλλά επέλεξε εμάς.

«Είναι πολυμήχανος. Δε θα προκαλέσει φασαρία αν του ζητηθεί να παίξει σε διαφορετική θέση. Είναι ομαδικό άθλημα, άλλωστε, και κάποιες φορές πρέπει να θυσιάσεις τον εαυτό σου για την ομάδα.

«Για έναν παίκτη των δικών του ικανοτήτων, το να φύγει σαν ελεύθερος απ’ την ομάδα του, δεν είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά. Είναι σπουδαίο που οι υπεύθυνοι της ομάδας τον έπεισαν να έρθει σε εμάς.»

Ο Τζέιμι Κάραχερ είναι ένας ακόμα «Κόκκινος» που υποστηρίζει ότι ο Μίλνερ θα λάμψει.

Ο πρώην παίκτης-θρύλος είπε πως τόσο ο Μίλνερ, όσο και ο Ινγκς θα θριαμβεύσουν στο Μέρσεϊσάιντ.

Ο Ινγκς θα υπογράψει επίσης σαν ελεύθερος την 1η Ιουλίου, που λήγει το συμβόλαιό του με την Μπέρνλεϋ.
Share on Google Plus

About Maria Alexandropoulou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.