Εκθειάζει Φιρμίνο ο Ροναλντίνιο!

 Οι ‘Κόκκινοι’ την περασμένη σεζόν απέτυχαν να βρουν τα δίχτυα αρκετές φορές, ωστόσο ο Βραζιλιάνος θρύλος πιστεύει ότι το νέο απόκτημα των Reds, και συμπατριώτης του Coutinhoθα δημιουργήσει ευκαιρίες σε αφθονία.
Ο Ronaldinho πιστεύει ότι η Liverpool βρήκε τη λύση στο επιθετικό της πρόβλημα με την απόκτηση του Roberto Firmino. 

Ο προπονητής των RedsBrendan Rodgersελπίζει πως το δίδυμο των Coutinho-Firmino θα προσφέρει τεράστιο ενθουσιασμό στο Anfield. 

Και με το club να κυνηγάει και την περίπτωση του Κολομβιανού CarlosBacca-και το γεγονός πως σύντομα θα επιστρέψει και ο Sturridge-ο Ronaldinho πιστεύει πως η Liverpool δεν έχει δικαιολογίες πλέον να μην βελτιωθεί σε σχέση με την απογοητευτική της επίδοση των 52 γκολ την περασμένη σεζόν. 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη χώρα του το 2002 είπε:

‘’Για τη Liverpool, το να έχει τον Firmino και τον Coutinho μαζί είναι μεγάλο επίτευγμα για αυτούς. Πρόκειται να τους δώσει ένα από τα πιο συναρπαστικά κέντρα στην Ευρώπη.’’

‘’Η δημιουργικότητα, η εξυπνάδα και τα γκολ που προσφέρουν αυτοί οι δύο, είναι ικανά να αλλάξουν την Liverpool ως ομάδα, είναι ένα μεγάλο σημάδι της πρόθεσής τους. Το να έχεις αυτούς τους δύο στο χώρο του κέντρου, τους δίνει μεγάλη ευκαιρία για να βγουν στο επόμενο ChampionsLeague.’’

‘’Είναι ένα όνειρο για τους επιθετικούς της Liverpool, το να έχουν μια τέτοιου είδους παροχή. Αν δε μπορείς να σκοράρεις σε μια ομάδα με τον Coutinho και τον Firmino στο χώρο του κέντρου τότε δε μπορείς να σκοράρεις με καμία ομάδα. Θα δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες.’’

Πριν από αυτήν την εβδομάδα, η Liverpool δεν είχε ουσιαστικά κάνει το ξεπέταγμα στις μεταγραφές της, παρότι ουσιαστικές οι προσθήκες των Milner,Ings,Bogdan και Gomez.Με τον Firmino,παρόλα αυτά αυτό έκαναν.

Ο 23χρονος σκόραρε 4φορές σε 153 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την γερμανική Hoffenheim.

Και ο νεοαποκτηθέντας παίκτης των ‘Κόκκινων’, που κόστισε 28 εκ. λίρες μαζί με τα bonus, πρόσφατα βοήθησε την εθνική Βραζιλίας να περάσει στα προημιτελικά του Copa America, πετυχαίνοντας το δεύτερο και νικητήριο γκολ της χώρας του απέναντι στη Βενεζουέλα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Επιμέλεια: Χρήστος Τσακαλέρης 
Πηγή: Mirror
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.