Υπάρχει ακόμα θέμα Benteke!

Δεν τα παρατάει για τον Βέλγο επιθετικό της Aston Villa η ομάδα μας και ετοιμάζεται να καταθέσει νέα προσφορά ύψους £25εκ. στους χωριάτες.

Η είδηση που προκύπτει από τα ρεπορτάζ των David Maddock(Mirror) και Tony Barrett(Times) είναι ότι η Aston Villa είχε απορρίψει πρόταση ύψους £22εκ. για τον Benteke ζητώντας όπως δοθεί το ποσό που προνοεί η ρήτρα του ποδοσφαιριστή(£32.5εκ.), κάτι που δε βρίσκει σύμφωνη την Liverpool.

Ο Christian Benteke, ο οποίος αποκτήθηκε το 2012 από την Genk για £7εκ., φέρεται να έχει τονίσει πως δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο, με το ισχύων συμβόλαιό του να εκπνέει το 2017.

Για αυτό τον λόγο οι κόκκινοι ελπίζουν πως η νέα πρόταση θα αλλάξει τα δεδομένα με αποτέλεσμα η Aston Villa να δώσει τελικά τη συγκατάθεσή της για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διακοπές και με την επιστροφή του την επόμενη βδομάδα ίσως να τροχοδρομηθούν οι εξελίξεις.


Να υπενθυμίσουμε ότι στη λίστα παραμένει σε περίοπτη θέση ο Carlos Bacca, του οποίου ο ατζέντης δήλωσε πως η Liverpool είναι στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πελάτη του και ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική της ομάδας μας.


Για περισσότερα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας: Link*

Σπύρος

Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.