Jordan Hendreson: "Πρόκειται για εξαιρετικό επαγγελματία"

Ο Jordan Henderson μιλά για τον Sterling, τον Milner και τον...Roy Keane!

 

   Μία εβδομάδα πριν τον αγώνα με τη Σλοβενία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Jordan Henderson, βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει τις σκέψεις του για την πολυσυζητημένη περίπτωση Sterling, τις προοπτικές που δίνει στην ομάδα η απόκτηση Milner, αλλά και την ευγνωμοσύνη που χρωστά στον...Roy Keane! 


Πιο συγκεκριμένα, είπε για τον νεαρό winger: "Προφανώς έχει εμπιστευτεί το μέλλον του σε οποιονδήποτε τον εκπροσωπεί (σ.σ δεν έχει σημασία), πάντα σε σχέση με τις επιθυμίες του. Για μένα ο Raheem Sterling είναι ένας φανταστικός παίχτης και είναι έως τώρα υπέροχος με την Αγγλία. Ελπίζω να μείνει στη Λίβερπουλ". 


"Αυτό που μου αρέσει σε αυτόν είναι πως είναι εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικό παιδί. Δέχεται πολύ κριτική για την κατάσταση με το συμβόλαιο του, όμως είναι πρωτοκλασάτος ως άνθρωπος και όλοι τον αγαπούν, είτε πρόκειται για την Αγγλία ή τη Λίβερπουλ. Πρόκειται για εξαιρετικό επαγγελματία. Η ηθική που διακρίνει τη δουλειά του είναι φανταστική. Δουλεύει όσο πιο σκληρά μπορεί και θέλει συνεχώς να βελτιώνεται".

Όπως ήταν λογικό, ο Jordan ενημερώθηκε για την απόκτηση του James Milner και δεν έχασε χρόνο να πλέξει το εγκώμιο του: "Πρόκειται για φανταστική μεταγραφή. Ο χαρακτήρας του εντός και εκτός γηπέδου είναι πρώτης κλάσης. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Παρα-κολούθησα πολλούς παίκτες της Σίτι πέρυσι, και είδα πως συνεισφέρει πολύ τόσο σε γκολ όσο και σε ασίστ. Έχει πολλές ικανότητες. Και φυσικά, κάνει επίσης αρκετή "βρώμικη" δουλειά. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του. 


Βέβαια, ο Henderson δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον προπονητή του στη Σάντερλαντ, στον οποίο οφείλει την παρουσία του στα μεγάλα "σαλόνια", τον Roy Keane: Ο Roy έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια και τις ευκαιρίες μου ως ποδοσφαιριστής. Αυτός μου χάρισε το ντεμπούτο μου στη Σάντερλαντ και με επηρέασε πολύ. Πραγματικά, δεν θα μπορέσω ποτέ να τον ανταμείψω για όσα μου έδωσε. Να δουλεύεις υπό τις οδηγίες του, γνωρίζοντας πόσο καταπληκτικός παίκτης ήταν. Μακάρι να έχω χρόνο για να τον συναντήσω μετά το παιχνίδι (σ.σ. το επόμενο παιχνίδι των Άγγλων είναι στο Δουβλίνο). 

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.