Συζητήσεις με τρεις, η υπόθεση Kovacic(τα μεταγραφικά νέα)


Σε συζητήσεις με τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκεται η Liverpool, αναφορικά με τη μεταγραφική της ενίσχυση, σύμφωνα με το έγκυρο Sky Sports.

Το τρίο αυτό καταρτίζεται από επιθετικούς ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Όπως μαρτυρά και η φωτογραφία, ο ένας είναι ο Roberto Firmino(23-Hoffenheim). Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Βραζιλίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Κόπα Αμέρικα και παρότι επιβεβαιώνεται το γεγονός πως βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Hoffenheim, δεν ισχύουν τα περί συμφωνίας στα 18εκ. λίρες που έγραψε η βραζιλιάνικη Globoesporte.

Ο Κολομβιανός Carlos Bacca της Sevilla, φαίνεται να έχει γίνει ο πρώτος στόχος για την επίθεση μετά που άλλαξε στάση η Liverpool βρίσκοντας υπερβολικό το ποσό τον 32εκ. λιρών που ζητά η Aston Villa για τον Benteke. Έτσι λοιπόν ο 28χρονος striker, είναι ο δεύτερος εκ των τριών που σύμφωνα με το Sky Sports, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την ομάδα μας. Ο ίδιος φαίνεται να θέλει να αποχωρήσει από τη Sevilla, με προορισμό την Αγγλία. Ο Bacca σκόραρε σύνολο 28 φορές τη περσινή σεζόν(συμπεριλαμβανομένων και 2 γκολ στον τελικό του Europa League) και η ομάδα της Ανδαλουσίας αξιώνει ένα ποσό γύρω στα 20εκ. λίρες για να παραχωρήσει τον πρώτο της σκόρερ.

Άλλος ένας λατινοαμερικάνος(συγκεκριμένα Βενεζουελάνος), ο Solomon Rondon, βρίσκεται στα υπόψη της ομάδας μας, με τις πρώτες συζητήσεις να έχουν γίνει ήδη. Ο Rondon σκόραρε πέρσι 20 φορές βοηθώντας τη Zenit να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Ρωσία. Ο 25χρονος(16/09/1989) θα κοστίσει στην ομάδα μας 15εκ. λίρες σε περίπτωση που προχωρήσει η μεταγραφή του.

Επίσης παρά τη φημολογία των τελευταίων ωρών γύρω από τον Aymen Abdennour το Sky Sports τονίζει πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον αμυντικό της Monaco.

Άλλος ένας παίχτης που γράφτηκε πως ενδιαφέρει την ομάδα μας για βδομάδες, ο Mateo Kovacic, δε φαίνεται να ενδιαφέρει τους κόκκινους αυτή τη στιγμή όπως αναφέρει το εν λόγω άρθρο του Sky Sports.

Όσον αφορά τον Nathaniel Clyne, το Sky Sports υποστηρίζει πως δεν έχει γίνει ακόμη δεύτερη, βελτιωμένη πρόταση(υπενθυμίζουμε απορρίφθηκε πρόταση ύψους 11-12εκ. λιρών με τη Southampton να ζητά 15εκ. για τον διεθνή μπακ).

Για περισσότερα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

*Κατεβάστε την εφαρμογή μας: Link*

Σπύρος

Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.