Προσεχώς...αποχωρήσεις!

Καλές οι μεταγραφές και οι προσθήκες ειδικά για το χτίσιμο της φετινής Λίβερπουλ ενόψει της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, εξίσου σημαντικές είναι και οι αποχωρήσεις παικτών που είτε δεν υπολογίζονταν εξαρχής, είτε απέδειξαν ότι δεν είναι ικανοί να συνεισφέρουν!

Πρώτος και καλύτερος προς αποχώρηση μοιάζει ο Φάμπιο Μπορίνι. Ο Ιταλός δεν απέδειξε πέρσι ότι αξιζει άλλο να παραμείνει στην ομάδα. Ευκαιρίες πήρε, δεν τις αξιοποίησε και πλέον αναμένεται να αποχωρήσει την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Το όνομά του έχει ακόμη πέραση στην πατρίδα του κι έτσι Λάτσιο, Φιορεντίνα και Μπολόνια ετοιμάζονται να κινηθούν για να τον αποκτήσουν. Ενδιαφέρουν έχει δείξει επίσης και η Σάντερλαντ, στην οποία πέρυσι είχε καλή παρουσία. Η τιμή πώλησής του ανέρχεται στα 10 εκ. λίρες. Θυμίζουμε ότι ο μάνατζερ του Μπορίνι είχε δηλώσει προ ημερών ότι "ο Φάμπιο ψάχνει μια νέα εμπειρία, αισθάνεται σαν λιοντάρι μέσα σε κλουβί". 

Δεύτερη σχεδόν βέβαιη αποχώρηση είναι αυτή του Σεμπάστιαν Κοάτες,μου δεν υπολογίζεται σε καμία περίπτωση από τον Μπρένταν Ρότζερς και μετά την καλή του παρουσία πέρσι στη Σάντερλαντ, οι Μαυρόγατες πρόκειται να τον αποκτήσουν για ένα ποσό κοντά στα 5 εκ. λίρες. 

Επίσης, οι Ρεντς περιμένουν προτάσεις και για τον Μάριο Μπαλοτέλι, του οποίου η παρουσία ήταν μια απογοήτευση και ελπίζουν να τον παραχωρήσουν, μιας και η μεταγραφή του κρίνεται αποτυχημένη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι για τον Ιταλό, ωστόσο το ενδιαφέρον αναμένεται να ανεβεί όσο προχωράει το καλοκαίρι. Ακόμα κι αν δεν υπάρξουν προτάσεις για μεταγραφή, οι Ρεντς προτίθενται να τον παραχωρήσουν και ως δανεικό.

Τέλος, ο Ρότζερς ελπίζει να ξεφορτωθεί και κάποιον ή κάποιους εκ των Χοσέ Ενρίκε, Μανκίγιο και Λουίς Αλμπέρτο. Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν αποχωρήσει από την ομάδα οι Στίβεν Τζέραρντ, Γκλεν Τζόνσον, Μπραντ Τζόουνς και Ιάγκο Άσπας. 

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: Mirror

Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.