Ρότζερς:" Η επίσκεψη στην Αυστραλία ήταν ευχάριστη"

Ο Μπρένταν Ρότζερς μετά το ματς και τη νίκη απέναντι στη Brisbane Roar, παραδέχτηκε ότι η Αυστραλία ήταν ένα ευχάριστο μέρος για αυτόν και την ομάδα του και θα είναι δύσκολη η αποχώρηση από αυτήν.


"Ήταν ευχάριστο που βρεθήκαμε στην Αυστραλία. Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ διασκεδαστικό. Είχαμε πάνω από 100 χιλιάδες οπαδούς στα δύο παιχνίδια που δώσαμε, κάτι που δείχνει το πάθος των φίλων μας εδώ."

"Ήταν μεγάλη μου τιμή και θα ερχόμασταν όσο πιο γρήγορα γίνεται αν μπορούσαμε. Φεύγουμε αύριο με βαριά καρδία, επειδή σημαίνει πολλά να παίζουμε μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς."

" Πετύχαμε τους στόχους μας σήμερα, πρώτα απ' όλα εξελίξαμε τη φυσική μας κατάσταση. Νομίζω ότι το πρέσινγκ μας ήταν εξαιρετικό. Και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τακτικά κάποια πράγματα και με κάποιους νέους παίκτες."

"Η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή απέναντι σε άλλη μία καλά οργανωμένη ομάδα που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μας ήταν πολύ καλοί."

 "Τακτικά έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά για να σταματήσουμε το παιχνίδι τους, επειδή προσπαθούν να επιτεθούν μέσω της άμυνάς τους. Τους πρεσάραμε και τα καταφέραμε."

"Για τον Ντάνι( Ίνγκς) ήταν πολύ καλό που σκόραρε για θέματα αυτοπεποίθησης. Δουλεύει πολύ σκληρά."

"Ξέρει ότι θα του πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί. Ήταν απειλητικός σήμερα."

"Ήταν εξαιρετική η ενέργεια του Νάθανιελ Κλάιν και του έδωσε μια πολύ όμορφη πάσα."

"Ο Τζέιμς (Μίλνερ) μας έχει δώσει πολλά. Η επιρροή του στο παιχνίδι μας είναι μεγάλη από τώρα. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και όπως βλέπετε λειτουργεί πολύ καλά στο πρέσινγκ."

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.