Εκθειάζει Μίλνερ και οπαδούς ο Ρότζερς!

Την εξαιρετική επίδοση του Τζέιμς Μίλνερ φρόντισε να σχολιάσει στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας Μπρένταν Ρότζερς.

Επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν και οι υπόλοιποι νεοαποκτηθείς, Ναθάνιελ Κλάιν και Τζο Γκόμεζ, ενώ ο Ντάνι Ινγκς είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει στο πρώτο μέρος!

Για τον Μίλνερ ο Βορειοϊρλανδός δήλωσε: "Αυτός και ο Τζόρνταν θα μπορούσαν να τρέχουν σε όλη την Αδελαΐδα. Η δουλειά τους στο γήπεδο, ο τρόπος που πρεσάρουν, που τρέχουν, αλλά και η ποιότητά τους. Θέλαμε περισσότερα γκολ από το κέντρο μας και τώρα έχουμε τον Τζέιμς. Αυτή ήταν η σκέψη όταν τον παίρναμε, καθώς παίζει σε όλο το κέντρο και μπορεί να τρυπώσει στην αντίπαλη περιοχή!"

"Μπήκε κανά δυο φορές στην περιοχή, είχε μερικά καλά σουτ και φυσικά το γκολ! Είναι τοπ-κλας οργανωτής και παίζοντας για τη Λίβερπουλ θα τον βοηθήσει να λάμψει ακόμα πιο πολύ."

"Οι παίκτες πάντα θα έχουν μια αγαπημένη θέση, αλλά κάποιες φορές όταν είσαι καλός επαγγελματίας παίζεις και σε άλλες θέσεις. Όλοι όμως οι παίκτες χαίρονται να παίζουν στη βασική τους θέση και ο Μίλνερ έχει υποφέρει από αυτό τελευταία. Έχει παίξει δεξί μπακ, αριστερό χαφ, δεξί μπακ, σέντερ φορ και κεντρικό χαφ." 

"Πιθανότατα όμως η καλύτερη σεζόν του ήταν με την Άστον Βίλα, όπου έπαιζε κεντρικό χαφ. Θα είναι φοβερός για εμάς και βλέποντας και δουλεύοντας μαζί του από κοντά καταλαβαίνω γιατί θεωρείται τόσο σπουδαίος παίκτης."

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν 50.000 χιλιάδες οπαδοί της ομάδας και προσέφεραν μια απίστευτη ατμόσφαιρα στο Suncorp Stadium. Ο Ρότζερς είχε να πει για αυτούς:

"Με ενθουσιάζει κάθε φορά που έρχομαι εδώ. Το να έρχεσαι ένα χειμωνιάτικο βράδι και να ακούς 50.000 κόσμο να τραγουδά το "You'll Never Walk Alone" είναι πραγματικά αξιομνημόνευτο, Το στάδιο είναι εκπληκτικό και αυτό πιστώνεται στην πόλη του Μπρισμπέιν, πιστεύω είναι ένα στάδιο που θα ζήλευε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα του κόσμου."

"Η υποστήριξη και η υποδοχή που λαμβάνουμε εδώ κάθε φορά είναι πολύ κολακευτική, οπότε ευχαριστούμε την πόλη του Μπρισμπέιν αλλά και τους οπαδούς μας."
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.