Ρότζερς: "Θα γίνει τεράστιος παίκτης για εμάς"


Μετά την ισοπαλία κόντρα στην επίλεκτη Μαλαισίας, ο Μπρένταν Ρότζερς μίλησε στον τύπο για την εμφάνιση του Τζόρντον Άιμπ, τον Κρίστιαν Μπεντέκε κ.α.

Τι κρατάτε από αυτή την εμφάνιση;

Είμαι ευχαριστημένος συνολικά με το τουρ. Σήμερα ήταν υγρά και οι συνθήκες ήταν δύσκολες για εμάς αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες το χειρίστηκαν καλά. Φτάνοντας στο τέλος δύο μακριών εβδομάδων, όπου δουλέψαμε πάρα πολύ, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Είστε ευχαριστημένος με την εμφάνιση και το γκολ του Τζόρντον Άιμπ;

Ήταν ένα υπέροχο γκολ, πιστεύω ήταν απειλή όλο το βράδυ με τα τρεξίματά του, την ποιότητά του και ήταν ένα υπέροχο τελείωμα κόβοντας μέσα, με ένα εξαιρετικό σουτ. Ήταν πολύ καλός και χαίρομαι που μπορώ να πω ότι έχει δουλέψει πάρα πολύ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε την ευκαιρία να σας μιλήσουμε αφότου υπογράψατε τον Κρίστιαν Μπεντέκε. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα;

Υπάρχει ένα νούμερο αρετών που διαθέτει και θα βελτιώσει μόνο κατά την παρουσία του στην ομάδα. Πιστεύω πρώτα και σημαντικότερο, τα γκολ του. Αν κοιτάξετε πόσα πετυχαίνει από τότε που ήρθε στην Πρέμιερ Λιγκ θα καταλάβετε. Οπότε αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Προφανώς έχω ακούσει ατάκες του τύπου "δεν θα ταιριάξει στο στυλ που παίζουμε", αλλά νομίζω ότι θα μας βοηθήσει. Είναι μεγαλόσωμος αλλά μου αρέσουν οι κινήσεις του και σκοράρει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είναι καλός στον αέρα, δυνατός, είναι καλός στις αντεπιθέσεις και μπορεί να βοηθήσει κρατώντας την μπάλα με την φυσική του δύναμη. Όπως είπα, είναι ένα παιδί που ακόμα βελτιώνει το παιχνίδι του, οπότε δεν αμφιβάλλω ότι θα ταιριάξει στο παιχνίδι μας και θα γίνει ένας τεράστιος παίκτης για εμάς.

Έχετε ανακοινώσει δύο τεράστιες μεταγραφές, αυτές των Φιρμίνο και Μπεντέκε. Τι πίεση σας έχει μεταφέρει αυτό για την νέα σεζόν;

Τίποτα διαφορετικό από κάθε άλλη σεζόν. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ υπήρχε πίεση και της φετινής σεζόν δεν είναι καθόλου διαφορετική. Σαφώς και η περασμένη σεζόν ήταν απογοητευτική, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Οι ιδιοκτήτες με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που με ήθελαν για προπονητή της ομάδας, αλλά καταλαβαίνουν ότι πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι από ότι πέρσι, αυτός είναι ο στόχος.

Τι γνώμη έχεις για την Μαλαισιανή ομάδα;

Πιστεύω ότι τα πήγαν πολύ καλά. Απέδειξαν ότι είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Πέτυχαν ένα ωραίο γκολ, απογοήτευση από την πλευρά μας, αλλά δούλεψαν πολύ, πολύ σκληρά. Μας έδωσαν την ευκαιρία για μια καλή άσκηση.

Πως τα πάει ο Τζόρνταν Χέντερσον τώρα που του έχεις δώσει την αρχηγία;

Έχει αναλάβει τις ευθύνες του και τα πάει πολύ, πολύ καλά. Είναι ένας νεαρός παίκτης που έχει αναλάβει την αρχηγία και είναι φυσικά τεράστια ευθύνη. Έχει ταιριάξει στον ρόλο πολύ καλά και η ηγετικότητά του έχει να κάνει με το να νοιάζεται για την ομάδα και μετά πίσω σε μένα. Επικοινωνούμε πολύ καλά.

Σε εντυπωσίασε κάποιος από την ομάδα της Μαλαισίας;

Η ομάδα ήταν πολύ καλή. Έπαιξαν πολύ καλά και πέτυχαν ένα υπέροχο γκολ.

Σε κάθε χώρα που πάμε μας κατακλύζουν με υποστήριξη και ευγένεια. Είχαμε μια υπέροχη διαμονή και η πόλη ήταν εξαιρετική προς εμάς. Απόψε (σ.σ. χθες), η στήριξη και η περίσταση ήταν φανταστική. Τους ευχαριστούμε όλους και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε μια μέρα.

Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.