Ρότζερς:"Απίστευτο και άδικο για τον Κουτίνιο που δε κλήθηκε στην εθνική"

Ως κάτι το "απίστευτο" βλέπει ο Μπρένταν Ρότζερς το γεγονός ότι ο Φιλίπε Κουτίνιο δε κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας από τον Ντούνκα, με τον Βόρειο Ιρλανδό να σχολιάζει επίσης τη σημαντικότητα του αγώνα με την Μπόρνμουθ.


"Μίλησα μαζί του για το γεγονός ότι δε κλήθηκε στην εθνική ομάδα του και φυσικά ήταν πολύ απογοητευμένος. Είναι σίγουρα κάτι άδικο, αλλά εντυπωσιάστηκα που δε το άφησε να τον επηρεάσει."

"Είναι πολύ ταπεινός και περήφανος για τη χώρα του. Είμαι βέβαιος ότι θα δουλέψει σκληρά και θα επιστρέψει στην εθνική Βραζιλίας πολύ γρήγορα."

"Τον ενδιαφέρουν πολύ τα στατιστικά του, γιατί αυτός ο παίκτης είναι. Μπορεί να σκοράρει και να πασάρει εξαιρετικά, άρα τα στατιστικά του πρέπει να είναι πολύ καλά."

"Το επόμενο βήμα για τον Κουτίνιο είναι οι καλές εμφανίσεις σε κάθε αγώνα. Πρέπει να έχει συνέχεια στο παιχνίδι του, κάτι που βλέπουμε σιγά σιγά να αποκτά."

"Αλλά και σαν ομάδα πρέπει να έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας και συνεχόμενα καλά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν. Πέρσι αργήσαμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και όταν το καταφέραμε ίσως και να ήταν λίγο αργά. Άρα το πλάνο μας είναι να κάνουμε καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα."

"Το αποτέλεσμα την προηγούμενη Κυριακή ήταν πολύ καλό. Κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας και βάλαμε ένα απίθανο γκολ στο τέλος."

"Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και με τη Μπόρνμουθ. Ξέρουμε ότι αν κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα καλό πρώτο βήμα για την επίτευξη των στόχων μας."

Eπιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης

 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.