Liverpool-Bournemouth (preview)


Μετά το διπλό στο Μπριτάνια κόντρα στην Στόουκ με την γκολάρα του Κουτίνιο, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μπόρνμουθ στο Άνφιλντ, στην πρώτη εμφάνιση μπροστά στο κοινό της για την νέα σεζόν, με στόχο το 2/2 στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Οι νεοφώτιστοι, από την άλλη, προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα στο Ντιν Κορτ, με σκορ 0-1 και ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 6 φορές, 5 για το FA Cup και άλλη μία πέρσι για το Capital One Cup, όπου η Λίβερπουλ προκρίθηκε με σκορ 1-3. Συνολικά η Λίβερπουλ μετράει 4 νίκες, ενω δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και στα δύο ματς που έχουν διεξαχθεί στο Άνφιλντ, οι κόκκινοι έχουν επικρατήσει με 4-1.

Οι απουσίες για τους κόκκινους είναι οι ίδιες με την πρεμιέρα, με τον Μπρένταν Ρότζερς να μην έχει στη διάθεσή του τον Τζο Άλεν, Ντάνιελ Στάριτζ και τον Τζον Φλάναγκαν. Όσον αφορά τα "κεράσια", ο Έντι Χάουι δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Άρτερ, ενώ αμφίβολος είναι ο ΜακΝτόναλντ.

Πιθανές εντεκάδες

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Σκρτελ, Γκόμεζ, Τσαν, Χέντερσον, Μίλνερ, Φιρμίνο, Κουτίνιο, Μπεντέκε.

Μπόρνμουθ: Μπόρουτς, Φράνσις, Κουκ, Έλφικ, Ντάνιελς, Γκόσλινγκ, Σέρμαν, Ρίτσι,  Γκραντέλ, Τόμλιν, Γουίλσον.


Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.