Μινιολέ:"Ήξερα ότι αυτό θα γινόταν"

Σε μια τρομερή δήλωση προχώρησε ο Σιμόν Μινιολέ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι από τη στιγμή που ο Κουτίνιο πήρε τη μπάλα, γνώριζε ότι αυτή θα καταλήξει στα δίχτυα.


"Το ήξερα ότι αυτό θα γινόταν. Το κάνει συνέχεια, το έκανε και με τη Μπόλτον και τη Μπλάκμπερν. Άρα όταν πήρε τη μπάλα, όλοι μας καταλάβαμε τι θα ακολουθούσε."

"Η ποιότητα του Κουτίνιο φαίνεται κάθε μέρα στη προπόνηση. Βάζει συνέχεια τέτοια γκολ. Είναι φανταστικό ταλέντο και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό."

"Το παιχνίδι ήταν κλειστό, αλλά ευτυχώς έχουμε τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις στη Πρέμιερ Λιγκ και ιδίως στην έδρα της Στόουκ."

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πώς αισθάνεται που στη πρώτη αγωνιστική κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, απάντησε:

"Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή γι' αυτό διατηρήσαμε και το "0". Αν έχεις καλή άμυνα αυτό σε βοηθάει και στο να σκοράρεις."

"Σε αντίθεση με τη προηγούμενη συνάντησή μας, τους περιορίσαμε σε ελάχιστες φάσεις. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε σε τομείς physical game, και ήμασταν ιδανικά προετοιμασμένοι."

"Όλοι έκαναν πολύ καλή δουλειά, ξεκινώντας από τον Μπεντέκε ο οποίος πίεσε και προσπάθησε να κλέψει μπάλες. Γενικότερα, τα αποδυτήρια ήταν πολύ διαφορετικά απ' ότι πριν τρεις μήνες. Όλοι μας ήμασταν ευχαριστημένοι σήμερα."

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.