Νίκες για τους "κόκκινους" διεθνείς

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στα προκριματικά του Γιούρο η Αγγλία, το Βέλγιο και η Γερμανία, ενώ θετικό αποτέλεσμα πήρε και η Βραζιλία σε φιλικό με την Κόστα Ρίκα. Πολύ καλό ντεμπούτο για τον Τσαν με τα "πάντσερ", μικρή η συμμετοχή των "κόκκινων" βέλγων, ενώ καλό ματς έκαναν οι Μίλνερ, Κλάιν στο Σαν Μαρίνο.


Γερμανία-Πολωνία 3-1

Εντός έδρας νίκη με 3-1 για την Γερμανία του Χοακίμ Λεβ, απέναντι στους επικίνδυνους Πολωνούς των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κούμπα Μπλασχικόφσκι. Ο μέσος της Λίβερπουλ, Εμρέ Τσαν, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα "πάντσερ", και τα πήγε περίφημα αγωνιζόμενος για 90 λεπτά ως δεξί μπακ. Ένα γκολ του Μίλερ και δύο του Μάριο Γκέτσε, έδωσαν στους Γερμανούς την πρώτη θέση στο τέταρτο γκρουπ, με τους πρωταθλητές κόσμου να κλειδώνουν σιγά σιγά τη συμμετοχή τους στο Γιούρο του 2016.



Σαν Μαρίνο-Αγγλία 0-6

Eύκολη επικράτηση με σκορ 0-6 για την Αγγλία στην έδρα του Σαν Μαρίνο, κάτι που δίνει στα "λιοντάρια" τη πρόκριση για το Γιούρο της Γαλλίας. Ο Μίλνερ έπαιξε για 57 λεπτά μέχρι να αντικατασταθεί από τον Ντέλφ, ενώ ο Νάθανιελ Κλάιν έβγαλε όλο το ματς όντας εκ των κορυφαίων. Μπάρκλι, Γουόλκοτ, Κέιν και Ρούνι στον πίνακα των σκόρερ για την ομάδα του Ρόι Χότσον, με τον στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ισοφαρίζει τον Μπόμπι Τσάρλτον και να είναι πλέον πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας.



Βέλγιο-Βοσνία Ερζεγοβίνη 3-1

Σταθερά στη δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου βρίσκεται το Βέλγιο, που νίκησε εύκολα την κακή σε αυτή τη προκριματική φάση, Βοσνία Ερζεγοβίνη. Ο Μπεντέκε δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, ο Μινιολέ έκατσε σε όλο το ματς στον πάγκο, ενώ ο Ντιβόκ Οριγκί μπήκε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού όταν όλα είχαν κριθεί. Αζάρντ, Ντε Μπρόινε και Φελλαϊνί τα γκολ για την ομάδα του Μάρκ Βίλμοτς.


Βραζιλία-Κόστα Ρίκα 1-0

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Βραζιλία νίκησε με σκορ 1-0, την περσινή μεγάλη έκπληξη του μουντιάλ, Κόστα Ρίκα. Ο Φιρμίνο δε χρησιμοποιήθηκε, ενώ ο Κουτίνιο πέρασε στο ματς στο 67', χωρίς να καταφέρει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του. Σκόρερ για την ομάδα του Ντούνγκα, ο Χούλκ στο 10'.



Ακόμη, στο 0-0 έμειναν Ουγγαρία και Ρουμανία, με τον Άνταμ Μπογκντάν να κάθεται στον πάγκο καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Eπιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης




 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.