Ντάμιεν Κόμολι: "Λίβερπουλ και Ρότζερς πληρώνουν τις μεταγραφές-ρίσκα!"

Τη δίκη του θέση πήρε ο Ντάμιεν Κόμολι σχετικά με την πτωτική πορεία της Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα που έφτασε στο χειρότερο σημείο μετά και την απογοητευτική ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου θεωρεί πως τη μεγαλύτερη ευθύνη έχουν τα πολλά νέα και διαφορετικά μεταξύ τους αποκτήματα που αδυνατούν να βρουν ακόμη ρυθμό. Συγκεκριμένα είπε: 

"Το είπα και πριν αρχίσει η σεζόν ότι είναι μεγάλο ρίσκο το να αλλάζεις τόσους πολλούς παίκτες, όσους άλλαξαν το φετινό καλοκαίρι. Αν δείτε το Σάββατο, τα δυο πλαγιά μπακ είναι καινούργια -το αριστερό μπακ δεν είναι καν αριστερό μπακ. Στο κέντρο, για μένα υπάρχουν δυο νέοι παίχτες, μιας και ο Τζαν πέρσι δεν έχει παίξει ως κεντρικός ακόμη στην ομάδα και οι μπροστινοί τρεις επισης όλοι καινούργιοι."

"Αυτό σημαίνει εφτά νέοι παίχτες και η αλήθεια είναι ότι έτσι φαινόντουσαν, σαν να μην έχουν ξαναπαίξει μαζί, το οποίο μοιάζει λογικό. Κάποιοι παίχτες έπαιζαν σε άλλη θέση, όπως ο Φιρμινο ας πούμε που μάλιστα δεν έκανε και γεμάτη προετοιμασία. Θα πάρει χρόνο, αλλά όπως προείπα θα είναι μεγάλο ρίσκο και από τη στιγμή που πήραν και μεγάλο ρίσκο και πέρσι, θα είναι πολύ δύσκολο. Και την ώρα που θα αρχίσουν να αποκτούν χημεία, άλλες ομάδες θα έχουν πολλούς βαθμούς!"

Με την αναμέτρηση απέναντι στην Μπορντό να έρχεται για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο Κόμολι αναφέρει:

"Έχουν τρία ματς που έρχονται, αυτό απέναντι στην Μπορντό, αλλά και τα δυο εντός έδρας με Σουόνσι και Νόριτς για το πρωτάθλημα! Και ξέρετε πως έχουν τα πράγματα με τις μεγάλες ομάδες, στο μεσοβδόμαδο ακόμα κι αν χρησιμοποιήσει 8 ή 9 παίχτες που δεν έπαιξαν στο Ολντ Τράφορντ, αν χάσουν στο μυαλό του κόσμου θα μετράει ως μια ήττα, ακόμα κι αν δεν έπαιξε η καλύτερη δυνατή ομάδα."

"Πρέπει να αποφύγουν την ήττα την Πέμπτη και μετά έχουν δυο πολύ σπουδαία ματς στην έδρα τους. Πραγματικά, αν κοιτάξετε στα πρώτα δυο ματς νίκησαν με μια γκολάρα και ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει και μετά η Μπόρνμουθ έπαιξε και καλύτερα και κυριάρχησε. Στην Άρσεναλ υπήρξε ένα ακυρωθέν γκολ στο 0-0, που αν είχε γίνει 1-0 πολύ δύσκολα θα επανερχόταν μετά η Λίβερπουλ."

"Τα δυο τελευταία ματς τα έχασαν. Έχουν πάρει εφτά βαθμούς αλλά οι εμφανίσεις τους δεν είναι καθόλου πειστικές!"

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: Liverpool Echo
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.