Απτόητος από την επιπλέον ευθύνη ο Κουτίνιο!

Στην παραδοχή ότι αυτός και οι συμπαίκτες έχουν πλέον μεγαλύτερη ευθύνη να αναλάβουν μετά την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ για τις ΗΠΑ, προχώρησε στις τελευταίες του δηλώσεις ο Φιλίπε Κουτίνιο.

Ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν αισθάνεται καμία πίεση και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο και να βοηθάει τη Λίβερπουλ να ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα!

Ο 23χρονος ανέφερε σχετικά:

"Νομίζω ότι είναι μια περίσταση στην οποία όλων οι ευθύνες αυξάνονται. Ένας πραγματικός ηγέτης έφυγε, ένας από τους σπουδαιότερους παίχτες στην ιστορία του συλλόγου και ενα είδωλο για όλους εμάς."

"Πιστεύω πως όλοι ένιωσαν την απουσία του λίγο στην αρχή, αλλά η Λίβερπουλ πλέον προχωράει μπροστά χωρίς τον Τζέραρντ και τα βγάζει πέρα. Η αλήθεια είναι πως δεν αισθάνομαι επιπλέον πίεση. Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο, θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, να διασκεδάσω και να ψυχαγώγησε τους φίλους της ομάδας!"

"Δεν σκέφτομαι την πίεση. Θέλω απλά να παίζω ποδόσφαιρο και να βοηθάω την ομάδα."

Στη συνέχεια ο Κουτίνιο αναφέρθηκε στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τη Γουέστ Χαμ, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το σπουδαίο ντέρμπι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

"Είναι πάντα δύσκολο να χάνεις ένα ματς. Το παρακολούθησα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να μην βρίσκεσαι εκεί για να βοηθήσεις την ομάδα. Και μάλιστα το ότι ήταν ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι, έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα."

"Συνεχίζουμε πλέον με τη δουλειά στο χέρι. Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί. Ήταν μια δύσκολη ήττα, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια."

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: BBC Sport 



Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.