Liverpool-Norwich City (preview)

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει η Liverpool το απόγευμα της Κυριακής, απέναντι στη Norwich City, του Alex Neil. Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά και την ισοπαλία στη Γαλλία απέναντι στη Bordeaux, το σύνολο του Brendan Rodgers θα αναζητήσει μια νίκη ψυχολογίας, αλλά και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, με όπλο το Anfield.


Λίγα, μα σημαντικά προβλήματα έχουν σημειώσει οι δύο προπονητές στο απουσιολόγιο τους. Για τη Liverpool, δε θα αγωνιστούν οι Kolo Toure και Jon Flanagan που είναι τραυματίες, ενώ μια θέση στην αποστολή διεκδικεί ο Joe Allen, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Ο Henderson τραυματίστηκε σοβαρά στη προπόνηση του Σαββάτου και θα λείψει για δύο μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κόκκινων», με τα καλά νέα να έρχονται στην περίπτωση του Daniel Sturridge, ο οποίος θα βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή, μετά τη πολύμηνη απουσία του, και να συγκεντρώνει μερικές πιθανότητες ακόμα και για να αρχίσει το παιχνίδι! Οι καλές εμφανίσεις των Sakho και Moreno, έχουν δώσει ευχάριστους «πονοκεφάλους» στον Rodgers, ο οποίος καλείται να κάνει μερικές δύσκολες επιλογές, και η 11αδα που θα επιλέξει παραμένει ακόμα άγνωστη και παρουσιάζει πολλά ερωτηματικά.

Πιθανή ενδεκάδα: Mignolet, Sakho, Skrtel, Clyne, Gomez (Moreno), Lucas, Milner, Can, Coutinho, Lallana (Sturridge), Benteke


Για τη φιλοξενούμενη Norwich τα προβλήματα μπορεί να μην είναι πολλά, όμως σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, οι Hooper και Mulumbu θα χάσουν το ματς εξαιτίας τραυματισμών, ενώ ο Andre Wisdom ο οποίος έχει δοθεί δανεικός από τη Liverpool στα «καναρίνια, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω ενός όρου στο συμβόλαιό του.

Πιθανή ενδεκάδα: Ruddy, Bassong, Martin, Brady, Whittaker, Howson, Tettey, Redmond, Jarvis, Hoolahan, Jerome

 Eπιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης

 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.