Ibe:«Η εκτός έδρας νίκη,θα είναι μία ιδανική αρχή στο θεσμό»

Ένα θετικό αποτέλεσμα με την Bordeaux στο Europa League,θα δώσει στη Liverpool την καλύτερη δυνατή πλατφόρμα,για τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας,σύμφωνα με τον Ibe.


















Οι Reds,θα φιλοξενηθούν στο Nouveau Stade de Bordeaux σήμερα το βράδυ,για να αντιμετωπίσουν τους Γάλλους στην πρεμιέρα του Europa League,σε έναν όμιλο,που επίσης περιλαμβάνει τις Rubin Kazan και Sion.

Έχοντας έρθει πίσω στο σκορ δύο φορές απέναντι στην πρωταθλήτρια PSG,αλλά καταφέρνοντας να ισοφαρίσει και τις 2,στο πρόσφατο ματς στο πρωτάθλημα,η Girondins de Bordeaux είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει ένα δύσκολο τεστ για τους Reds.

Αλλά ο Jordon Ibe,υιοθέτησε την πεποίθηση που εξέφρασαν και άλλα μέλη της ομάδας αλλά και του προπονητικού τιμ-ότι η ομάδα του Brendan Rodgers στοχεύει να ξεκινήσει στο θεσμό με νίκη.


















  ''Παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας παιχνίδι,σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ.Τότε,μετά ερχόμενοι μέσα στην έδρα μας,με τον κόσμο μας,θα τα πάμε καλά.''

  ''Τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν απογοητευτικά,οπότε είναι μία ευκαιρία για μας να πάρουμε τους βαθμούς και να τα πάμε καλά.''

Επιστρέφοντας από τον 6μηνο δανεισμό του στη Derby County,την περασμένη χρονιά,ο Ibe έπαιξε και στα δύο ματς απέναντι στη Besiktas,για τους 32 του Europa League.

Και τα δύο παιχνίδια έληξαν με 1-0,με τη Liverpool τελικά να αποκλείεται από την Τουρκική ομάδα,στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις ωστόσο,έδωσαν στον Ibe,μια πρώτη εμπειρία από το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο,το οποίο πιστεύει ότι θα είναι προς όφελος του,τη φετινή χρονιά.

  ''Πρέπει να παίρνεις τις ευκαιρίες σου σε κάθε παιχνίδι,αλλά ήταν ακόμη πιο σημαντικό αυτό,καθώς πρέπει να πετυχαίνεις γρήγορα κάποιο γκολ,γιατί κάποιες ομάδες κάθονται πίσω και αμύνονται.Το βρήκα ok,και το απήλαυσα.''


Πηγή:Liverpoolfc.com
Επιμέλεια:Χρήστος Τσακαλέρης






















Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.