Ings: «Αυτό μου λέει όλη τη βδομάδα ο McAllister»




Ο Danny Ings λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο Goodison Park αποκάλυψε τον τρόπο που προετοιμάζει ο Gary McAllister τον νεαρό επιθετικό, υπενθυμίζοντάς του μια αξέχαστη μέρα για τους οπαδούς της Liverpool.

Με το σκορ στο Merseyside Derby του 2001 στο Goodison Park να βρίσκεται στο 2-2 και το ρολόι να δείχνει ότι έχουν περάσει τα 94 λεπτά, η Liverpool κερδίζει ένα φάουλ σε απόσταση 44 μέτρων από την αντίπαλη εστία. Τότε, ο Gary McAllister ανέλαβε την εκτέλεση σκοράροντας με θεαματικό τρόπο, ολοκληρώνοντας έτσι μια από τις πιο επικές νίκες των «κόκκινων» στις αναμετρήσεις της με την Everton.

«Βλέπω συνέχεια το φάουλ του Gary Mac's εναντίον της Everton. Είναι συνέχεια στην τηλεόραση και ο McAllister μου λέει συνέχεια για αυτό. Ήταν σπεσιαλίστας στα φάουλ!»



«Ξέρω τι σημαίνουν τα ντέρμπι για τις ποδοσφαιρικές ομάδες, αφού έχω παίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα και με τη Burnley.»

«Το fan club μας είναι γιγάντιο και μπορώ να φανταστώ πόσα σημαίνει για αυτούς αυτό το ματς. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα δώσει το ένα εκατομμύριο % των δυνατοτήτων της και ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε.»

«Άμα αγωνιστώ θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όχι το να σκοράρω.»

«Για εμάς σαν ομάδα είναι άλλο ένα παιχνίδι. Θα μπούμε με την ίδια φιλοσοφία όπως πάντα, να κερδίσουμε δηλαδή τον αγώνα. Αλλά είσαι λίγο περισσότερο ενθουσιασμένος όταν έρχονται αυτά τα ματς. Είναι ματς που θες να παίζεις σαν επαγγελματίας.»

«Είναι μεγάλο παιχνίδι για όλους όσους θα παίξουν και θα είναι μεγάλο γεγονός και για τον κόσμο.»


Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.