Liverpool- Rubin Kazan (preview)

Λίγες ώρες πριν την τρίτη αναμέτρησή της στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την ρωσική Ρούμπιν Καζάν στο Άνφιλντ με μοναδικό στόχο το πρώτο τρίποντο στη διοργάνωση.

Στο πρώτο ματς του Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ, οι Ρεντς θέλουν να βρουν επιτέλους τη νίκη που δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε στη Γαλλία επί της Μπορντό (1-1), αλλά ούτε και στην προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Σιόν στο Λίβερπουλ (1-1).

Πλέον με πολλούς βασικούς να επιστρέφουν και το κλίμα να έχει αλλάξει προς το καλύτερο στα αποδυτήρια και την ψυχολογία των παικτών, οι Κόκκινοι είναι έτοιμοι για την πρώτη νίκη στη διοργάνωση. Στη διάθεση του Κλοπ βρίσκονται για πρώτη φορά οι Ντάνιελ Στάριτζ, Κρίστιαν Μπεντέκε και Ρομπέρτο Φιρμίνο, ενώ εκτός παραμένουν σταθερά οι Τζο Γκόμεζ, Τζόρνταν Χέντερσον, Τζον Φλάναγκαν και Ντάνι Ιγνκς. 

Όπως εξήγησε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Στάριτζ δεν είναι τελείως έτοιμος και δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αντίθετα με τους Μπεντέκε και Φιρμίνο που είναι έτοιμοι. 

Η Ρούμπιν βρίσκεται σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, όντας μόλις 12η (!) αφού έχουν πάρει μόνο 10 πόντους στις πρώτες 12 αγωνιστικές, έχοντας σκοράρει μόλις 11 τέρματα. Επίσης αποκλείστηκε και από το Κύπελλο Ρωσίας από την ΣΚΑ Ενεργκίγια.

Προβλεπόμενη εντεκάδα Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Μορένο, Σκρτελ, Σακχό, Μίλνερ, Λούκας, Κουτίνιο, Λαλάνα, Οριγκί, Μπεντέκε (Άιμπ).

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος 


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.