Μπόγκνταν: "Ο Κλοπ είναι πολύ ανοιχτός τύπος."

Το να δουλεύει με τον Γιούργκεν Κλοπ απολαμβάνει και με το παραπάνω ο Άνταμ Μπόγκνταν, ο οποίος ψάχνει τις ευκαιρίες του στην αρχική εντεκάδα υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού.


Ο Ούγγρος ήρθε φέτος στη Λίβερπουλ από την Μπόλτον για να προσφέρει βάθος στη θέση αλλά και να ενισχύσει τον ανταγωνισμό προς τον βασικό γκολκίπερ της ομάδας, Σιμόν Μινιολέ. Οι πρώτοι του μήνες στο Μερσεισάιντ είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά με την έλευση του νέου προπονητή η πρόκληση είναι μεγάλη. 

Ωστόσο ο Μπόγκνταν πιστεύει πως το στυλ επικοινωνίας του Κλοπ, απλουστεύει πολύ τα πράγματα για τους παίκτες:

"Ό,τι βλέπετε στην τηλεόραση είναι σχεδόν το ίδιο που συμβαίνει και στην προπόνηση. Είναι ο ίδιος χαρακτήρας, ανοιχτός, σαφής, δεν έχει τίποτα να κρύψει και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο τρόπος που θέλει να παίζει είναι πολύ απλός και ,όπως είπα και πριν, είναι σαφέστατος. Σου δείχνει σε βιντεάκια που θα έπρεπε να είσαι και αυτό είναι."

"Βγαίνεις έξω και δουλεύεις σε πολύ υψηλό ρυθμό και με μεγάλη συγκέντρωση και αυτό μπορείς να δεις, έτσι κερδίζεις παιχνίδια. Για να είσαι επιτυχημένος πρέπει να είσαι εκατό τοις εκατό συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις, όπως επίσης και στις τακτικές."

Ο Μπόγκνταν έχει κάνει μέχρι στιγμής δυο εμφανίσεις με τα κόκκινα, μια για το Κάπιταλ Ουάν Καπ και μια για το Γιουρόπα Λιγκ. Όσο όμως παρακολουθεί με χαρά τον συναγωνιστή του να τα πηγαίνει καλά ως βασικός, ο ίδιος προετοιμάζεται πολύ καλά για να πάρει τις ευκαιρίες του.

"Ξέρω τι πρέπει να κάνω στις προπονήσεις, τι πρέπει να βελτιώσω. Πέρα από αυτό όμως υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να κρατώ σταθερά, όποτε η δουλειά είναι μεγάλη. Ο λόγος που παραμένω υπομονετικός είναι γιατί έχω πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και ξέρω ότι αυτές θα μου δώσουν και άλλες ευκαιρίες."

"Αυτή είναι η φύση του ποδοσφαίρου, αυτή είναι η φύση της θέσης, μόνο ένας μπορεί να παίζει κι αν αυτός τα πηγαίνει καλά είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσεις."

"Την ίδια ώρα όμως αυτό είναι πολύ καλό γιατί δείχνει ότι η καλή δουλειά στην προπόνηση αποδίδει - τα πηγαίνει πολύ καλά, η ομάδα το ίδιο και είναι πολύ καλό να το βλέπεις αυτό. Εγώ πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία να την αρπάξω!"


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.