Liverpool - Crystal Palace (preview)

Η 12η αγωνιστική της Premier League βρίσκει τη Liverpool αντιμέτωπη με την Crystal Palace, και τον Jurgen Klopp να "παλεύει" να συνεχίσει το αήττητο σερί.

Η Liverpool επιστρέφει στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Rubin Kazan στη Ρωσία, έχοντας 17 πόντους σε 11 παιχνίδια τη φετινή σεζόν και είναι αήττητη στην Premier League από τότε που ανέλαβε ο γερμανός τεχνικός, με 2 ισοπαλίες και 1 νίκη.

Οι Κόκκινοι θα αντιμετωπίσουν μια Palace που "δυσκολεύεται" τον τελευταίο καιρό, ούσα στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, και έχουσα 0 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.























O Philippe Coutinho είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην βασική 11αδα. Ο βραζιλιάνος άσσος, που πέτυχε 2 από τα 3 γκολ της ομάδας στον αγώνα με την Chelsea την περασμένη εβδομάδα, έμεινε να ξεκουραστεί στον αγώνα με την Rubin Kazan, όπως και ο Adam Lallana, o Martin Skrtel, και ο Lucas Leiva, Όλοι αυτοί πιθανότατα θα επιστρέψουν στις θέσεις τους αύριο.

Πιθανή 11αδα:
Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Milner, Lucas, Can, Lallana, Coutinho, Benteke.


Από την άλλη, η Crystal Palace βρίσκεται αντιμέτωπη με απουσίες: Gayle, Wickham και Chamakh αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά αναμένονται να επιστρέψουν στο διάλειμμα για τις Εθνικές ομάδες.

Πιθανή 11αδα:
McCarthy, Hennessey, Speroni, Bamford, Bolasie, Cabaye, Campbell, Dann, Delaney, Gayle, Hangeland.






























Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Share on Google Plus

About Maria Alexandropoulou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.