Mignolet: «Εκεί πρέπει να προσέξουμε»

Ο Simon Mignolet γνωρίζει το στυλ παιχνιδιού της Crystal Palace, και προσπαθεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στη προπόνηση, ώστε να αποφύγουν τα λάθη των προηγούμενων ετών απέναντι στα «γεράκια».


Η ομάδα του Alan Pardew έχει αποδειχτεί κακός δαίμονας της Liverpool τα δύο προηγούμενα χρόνια, με ήττες που έφεραν πίεση και γκρίνια στο στρατόπεδο των «κόκκινων».

Ο Βέλγος τερματοφύλακας τους όμως, δηλώνει πως γνωρίζει πλέον το στυλ παιχνιδιού της Crystal Palace, και τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να το αντιμετωπίσουν με επιτυχία.

«Είναι δύσκολο να τους κερδίσεις. Είναι καλοί στις αντεπιθέσεις και τις στημένες φάσεις.

«Νομίζω ότι αυτό θα κοιτάξουν. Θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις στο Anfield.

«Έχουν γρήγορους παίκτες και θα είναι απειλητικοί εκεί. Και στις στημένες φάσεις θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αμυνθούμε καλά.

«Όταν κοιτάζουμε τι συνέβη στις προηγούμενες αναμετρήσεις μας με την Crystal Palace, μαθαίνουμε πολλά πράγματα που μας βοηθάνε να πάμε μπροστά 

«Γνωρίζουμε πώς θα είναι όταν τους αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε τα δυνατά τους σημεία και τις αδυναμίες τους, άρα θα σιγουρευτούμε ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη.»

Η Liverpool έχει ηττηθεί μόλις μία φορά φέτος στο Anfield, όμως οι ισοπαλίες στις οποίες έχει αρκεστεί στην έδρα της, είναι πολλές.

Ο Simon Mignolet αναφέρει τη δυσκολία που υπάρχει στο να πάρεις νίκες στη Premier League, ενώ εκφράζει και την άποψή του ότι η καλή Liverpool δεν έχει να φοβάται τίποτα.

«Στην έδρα μας πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σε αυτό το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες, άρα κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο - ειδικά στο Anfield.

«Άλλες ομάδες θα κοιτάξουν πώς να μη δεχθούν γκολ, και έπειτα να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, και άλλες θα παίξουν πιο επιθετικά. Όλα αυτά είναι επικίνδυνα.

«Δε θα έχουμε εύκολα παιχνίδια, αλλά αν είμαστε στη κατάλληλη κατάσταση δε χρειάζεται να φοβόμαστε τίποτα.» 

Την περασμένη εβδομάδα οι «κόκκινοι» πήραν σπουδαίο διπλό στην έδρα της Chelsea, με το οποίο σκαρφάλωσαν στην 7η θέση του πρωταθλήματος. Το νούμερο 22 όμως της Liverpool, πιστεύει ότι σημαντικότερο πλέον είναι η ομάδα να βελτιώνεται, παρά να κοιτάζει τις βαθμολογίες.

«Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Δεν έχει κανένα νόημα να κοιτάμε τώρα τη βαθμολογία. 

«Το μόνο που μετράει τώρα είναι να βελτιωνόμαστε και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. 

«Όλα γίνονται βήμα με βήμα. Θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και θα δούμε σε ποια θέση θα καταλήξουμε στο τέλος της σεζόν.»


Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.