Η "ακτινογραφία" των Κόκκινων!


Οδυνηρή πρώτη ήττα για τον Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο η ομάδα δεν πρέπει να πτοείται καθώς έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά έχασε από μια επίσης πολύ καλή αντίπαλο!

Ας δούμε όμως αναλυτικά την επίδοση του κάθε Ρεντς ξεχωριστά μετά και το σημερινό παιχνίδι:

Σιμόν Μινιολέ (7/10): Η αλήθεια είναι πως δεν απειλήθηκε τρομακτικά. Η μεγάλη ευκαιρία με τον Σακό κατέληξε άουτ χωρίς να χρειαστεί η συμμετοχή του. Στις εξόδους ήταν σταθερός, στο δεύτερο γκολ προσπάθησε αλλά η άμυνα δεν τον βοήθησε και σε γενικές γραμμές είχε θετική παρουσία. Είχε και μια σπουδαία επέμβαση σε μακρινό σουτ του Πάντσεον.

Ναθάνιελ Κλάιν (6.5/10): Για μια ακόμη φορά ήταν αυτός που έπρεπε. Παρών στις πολλαπλές επελάσεις των Μπολάσι και Ζαχά, αντιμετώπισε λίγα προβληματάκια, ωστόσο ήταν αρκετά καλός στην γενικότερη εικόνα του. Βοήθησε αρκετά και τον Άιμπ με ανεβάσματα!

Αλμπέρτο Μορένο (7/10): Πάρα πολύ καλός σήμερα ο Ισπανός, ήταν παντού στην πλευρά του, απείλησε με πολυάριθμες σέντρες ενώ κάλυψε και τα νώτα του στο αμυντικό κομμάτι. Η ομάδα απειλήθηκε λίγο από την μεριά του, αλλά σε αυτό ευθύνεται και η σπουδαία εμφάνιση του Γουίλφριντ Ζαχά!

Μάρτιν Σκρτελ (6/10): Δεν έκανε το "χοντρό" λάθος, αλλά ήταν σχετικά ασταθής σήμερα ο Σλοβάκος. Τον έχουμε δει και πιο σίγουρο!

Μαμαντού Σακό (6.5/10): Βράχος όσο έπαιξε, καλές επεμβάσεις και σίγουρες μεταβιβάσεις. Κανονικός Σακό δηλαδή. Ωστόσο η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και αποχώρησε στο 40ο λεπτό του ματς.

Λούκας Λέιβα (6/10): Τίποτα ξεχωριστό από τον Βραζιλιάνο. Είχε τα κοψίματά του, είχε τις σίγουρες πάσες του αλλά δεν είδαμε κάτι το σπουδαίο από αυτόν σήμερα.

Εμρέ Τσαν (3.5/10): Με διαφορά ο χειρότερος του γηπέδου για την Λίβερπουλ! Ένα ακόμη ασυγχώρητο αμυντικό λάθος, μια ακόμη μέτρια παρουσία στον χώρο του κέντρου, πολλά λάθη που μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα. Ένα ακόμη δείγμα του ότι χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά αν θέλει να καθιερωθεί στην βασική ομάδα της Λίβερπουλ! 

Άνταμ Λαλάνα (7/10): Μια αρκετά πειστική εμφάνιση για τον Άγγλο διεθνή, που είχε ασταμάτητα τρεξίματα, καλό πρέσινγκ, μεγάλη συμμετοχή στη δημιουργία ευκαιριών, ενώ απείλησε και ο ίδιος. Ήταν πραγματικά παντού, ωστόσο σε μια δυο καλές στιγμές που είχε δεν κατάφερε να βρει δίχτυα! Χρεώνεται και την ασίστ στο γκολ της ομάδας! 

Τζόρντον Άιμπ (7/10): Μετά από μια άψογη εμφάνιση απέναντι στην Ρούμπιν, ο νεαρός συνέχισε θετικά το σερί του ως βασικός και ήταν ιδιαίτερα θετικός. Αρκετή συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι, έπαιρνε την μπάλα και ένιωθες πως κάτι ενδιαφέρον θα κάνει. Πήρε πρωτοβουλίες, έκανε ωραίες ενέργειες και έδειξε μεγάλη διάθεση να βοηθήσει. Πραγματικά πολύ βελτιωμένος και με αρκετή αυτοπεποίθηση.

Φιλίπε Κουτίνιο (7.5/10): Ανεβασμένος πολύ ο μικρός μάγος, είχε διάθεση, πήρε προσπάθειες, είχε άψογο τελείωμα στην φάση του γκολ και γενικά φάνηκε η ποιότητα του. Βοήθησε πολύ στην δημιουργία, ενώ εκτός της φάσης του γκολ απείλησε και άλλες φορές την εστία του Χένεσι με αξιώσεις! Πολύ καλή παρουσία, βρίσκει την φόρμα του! 

Κρίστιαν Μπεντέκε (5.5/10): Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε αρκετά, όπως πάντα άλλωστε. Ωστόσο δεν του βγήκε το ματς, δεν του πήγαν οι φάσεις όπως ήθελε ενώ έχασε και μια απίστευτη ευκαιρία για το 2-1, στέλνοντας την μπάλα άουτ με κεφαλιά από την μικρή περιοχή! Έδειξε ότι μπορεί, αλλά δεν ήταν η καλή του μέρα! 

Ντέγιαν Λόβρεν (6.5/10): Κάλυψε επάξια το κενό του Σακό. Ήταν σταθερός, δεν έδειξε τα γνωστά του προβλήματα, είχε κάποια αποφασιστικά κοψίματα και φάνηκε σε καλή κατάσταση. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά με τον τραυματισμό του Γάλλου θα χρειαστούμε τον καλό Λόβρεν! 

Ρομπέρτο Φιρμίνο (5.5/10): Μπήκε στην θέση του κάκιστου Τσαν για να δώσει νέα πνοή επιθετικά, πήρες μπάλα, είχε τις στιγμές του αλλά δεν κατάφερε να δείξει κάτι και ήταν μάλλον μέτρια η εμφάνιση του. 

Ντιβόκ Οριγκί (-/10): Είχε ελάχιστο χρόνο στην διάθεση του και δεν μπορεί να κριθεί.


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος







Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.