Sergi Canos: "Αισθάνομαι ήδη νέος παίχτης."


Ο νεαρός Ισπανός, Σέρχι Κάνος, αισθάνεται πως ο δανεισμός του τον έχει βοηθήσει να προχωρήσει μπροστά και να αναπτυχθεί σαν παίχτης.

Ο 18χρονος απολαμβάνει μια πολύ παραγωγική περίοδο στην Μπρέντφορντ και έχει ήδη κάνει μια πολύ καλή εντύπωση με την παρουσία του στο Γκρίφιν Παρκ.

Μετά την προσωρινή επιστροφή του την προηγούμενη εβδομάδα για να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, ο Ισπανός πλέον γύρισε στην ομάδα του Λι Κάρσλεϊ ώστε να προετοιμαστεί για το σαββατιάτικο ματς απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο ίδιος μιλώντας για την προσωρινή μετακίνηση του μακριά από το Μερσεϊσάιντ είπε ότι: 

"Το απολαμβάνω πολύ. Το να έχεις την ευκαιρία να παίζεις σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ είναι απίστευτο και επίσης έχω την δυνατότητα να προπονούμαι με την αντρική ομάδα και αυτό είναι καλό για μένα διότι παίζουν ποδόσφαιρο που μου ταιριάζει."

"Είμαι εκεί τρεις μήνες και ήδη αισθάνομαι διαφορετικός παίχτης, κάτι που είναι πολύ καλό για εμένα."

Η συνάντηση με τον Γιούργκεν Κλοπ ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για τον Κάνος και παραδέχεται πως οι νεαροί παίχτες της Λίβερπουλ παίρνουν μεγάλο κουράγιο από την θέληση του προπονητή να τους δώσει ευκαιρίες, όταν θα είναι έτοιμοι.

"Είναι καταπληκτικό γιατί είδα τον νέο προπονητή και το πως δουλεύει και πως αισθάνεται για το παιχνίδι, οπότε είναι απίστευτο να δουλεύεις μαζί του έστω και για τρεις μέρες."

"Αυτός ο σύλλογος είναι εκπληκτικός γιατί δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας."


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.