Carragher: "Ο Benteke δημιουργεί πρόβλημα στον Klopp''

Η post game εκπομπή του Sky Sports μετά τη λήξη του αγώνα της Liverpool στο Stadium Of Light, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τον Jamie Carragher να σχολιάζει το... πρόβλημα των ''κόκκινων'' με τον Christian Benteke, αλλά και τις πιθανότητές τους για είσοδο στην τετράδα.


Η Liverpool κατάφερε να κερδίσει την Sunderland με σκορ 0-1 χάρη στο γκολ του Βέλγου στράικερ, όμως ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός, Jamie Carragher, προέβη σε μερικές δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν, είτε κάποιοι τις θεωρούς ορθές, είτε όχι.

''Ο Benteke δεν ταιριάζει στο στυλ της ομάδας του Klopp. Και δεν είναι μόνο δικό του πρόβλημα, είναι και της Liverpool, για το πώς τον χρησιμοποιεί ώστε να πάρει το καλύτερο από αυτόν.

''Υπάρχουν τρία δεκάρια που πρέπει να του δώσουν τη μπάλα στα πόδια του. Όμως έβλεπες τον Klopp πολύ απογοητευμένο στο πρώτο μέρος με την κίνηση και τις θέσεις που είχε ο Benteke στο γήπεδο. Πολλές φορές βρισκόταν στη λάθος θέση.

''Στο πρώτο παιχνίδι του Klopp με την Tottenham, βασικός επιθετικός ήταν ο Origi, και σχολιάσαμε πόσο καλή δουλειά έκανε. Αυτό θέλει ο Γερμανός από τους παίκτες του.

''Κοιτάς τον Benteke στην Aston Villa: εξαιρετικός σκόρερ, αλλά δεν είναι ο παίκτης τύπου Origi. Αν και είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να βάλει γκολ για τη Liverpool -ξεχάστε τον Sturridge, δε μπορείς να βασιστείς πάνω του σε πολλά σημεία-, δημιουργεί πρόβλημα στον Klopp.

''Είπε μάλιστα  μετά τον αγώνα με τη Leicester ότι όταν ένας παίκτης τύπου Benteke σκοράρει ένα γκολ σε 90 λεπτά, τα υπόλοιπα 89 δεν κάνει κάτι. Θέλει περισσότερη κίνηση από τον Βέλγο ο Klopp και γενικότερα πολλά περισσότερα από όσα κάνει.

''Κι' όμως, είναι ο μοναδικός παίκτης της Liverpool που σκοράρει, κι ας δίνει αυτά τα προβλήματα.''

''Μη συγκρίνετε τον Klopp με τον Rodgers''


''Πολλοί άνθρωποι συγκρίνουν τον Klopp με τον Rodgers. Αυτό είναι ανούσιο. Δεν είναι η ομάδα του Klopp, αλλά του Rodgers που χτιζόταν τρία χρόνια τώρα.

''Άρα αν τα πάει χειρότερα από τον Brendan δεν πειράζει. Αν ισοφαρίσει το ρεκόρ του ή το ξεπεράσει, τότε κάνει φανταστική δουλειά.

''Είναι τα μεγάλα ματς που έχει πάρει, τα γκολ που σου δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Αλλά το ρόστερ που έχει στα χέρια του δεν είναι αρκετά καλό για να πάρει το πρωτάθλημα. Και για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω ότι η Liverpool θα μπει στην τετράδα.

''Ο Klopp θα εξετάζει όλους τους παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτοί θα πρέπει να δείχνουν πράγματα αυτό το διάστημα.''


Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.