Lallana: ''Ήμασταν τυχεροί αλλά αξίζαμε τη νίκη''

Ειλικρινής παρουσιάστηκε μετά τη λήξη του αγώνα της Liverpool στην έδρα της Sunderland ο Adam Lallana, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η assist στο γκολ του Benteke δεν έγινε με πρόθεσή του.


Με το ρολόι να δείχνει μόλις 20 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Lallana προσπάθησε να κοντρολάρει τη μπάλα μετά από μια πάσα του Clyne, όμως η κατάληξη της φάσης για την Liverpool είχε και μια δόση τύχης, αφού ένα ''τσίμπημα'' της μπάλας από τον 28χρονο Άγγλο μέσο, κατέληξε σε ιδανική assist για τον Christian Benteke.

O Βέλγος δεν αστόχησε στο τετ α τετ, ''εκτελώντας'' τον Vitto Manone για το τελικό 0-1 που έδωσε άλλους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στους ''κόκκινους'' του Jurgen Klopp. O Adam Lallana σε μια σύντομη συνέντευξή του μετά το τέλος του αγώνα, παραδέχτηκε ότι δεν είχε πρόθεση να πασάρει.

''Δεν ήθελα να στείλω τη μπάλα κατευθείαν στον Christian, αλλά μερικές φορές χρειάζεσαι την τύχη, ειδικά όταν έρχεσαι σε μέρη σαν κι αυτό που θέλουν πολύ πόντους. Παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε τη νίκη.

''Ο προπονητής προσπαθεί να μας περάσει το συγκεκριμένο μήνυμα, δηλαδή να παλεύουμε απέναντι σε σκληρές ομάδες και να προσπαθούμε να παίζουμε το παιχνίδι τους. Σήμερα παίξαμε σε δύσκολη έδρα, άρα είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήραμε τους τρεις βαθμούς.

''Το πρωτάθλημα φέτος είναι περίεργο. Εμείς πρέπει να παίρνουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να συνεχίσουμε να χτίζουμε κάτι καλό. Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από τραυματισμούς που θα χρειαστούμε στα επόμενα ματς.''


Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης

 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.