Henderson:«Γιατί θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη στήριξή τους»

Ο Henderson εξήγησε γιατί η Liverpool ήταν τόσο πρόθυμη να δείξει την εκτίμησή της προς τους οπαδούς της,μετά τη δραματική ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη West Brom,στο Anfield.
















Το γκολ της ισοφάρισης του Divock Origi που κόντραρε,στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων,ανακούφισε τους πάντες και οι φωνές του κόσμου προσπάθησαν να βοηθήσουν την ομάδα για να πετύχει ακόμη ένα γκολ.

Δυστυχώς,ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχος των Reds,αλλά μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα και ο Klopp όλοι μαζί σε μία γραμμή πήγαν να χειροκροτήσουν τους οπαδούς για την αμέριστη υποστήριξή τους.

  ''Ο κόσμος έμεινε μαζί μας.Ακόμη και όταν χάναμε,συνέχισαν να μας στηρίζουν και πετύχαμε ευτυχώς την ισοφάριση.''

  ''Νόμιζα μετά ότι θα ωθήσουμε τους εαυτούς μας ώστε να βάλουμε ένα δραματικό νικητήριο γκολ.Προσπαθούμε να δημιουργούμε εδώ αυτήν την ατμόσφαιρα ακόμη περισσότερο και οι οπαδοί ήταν φανταστικοί.Πρέπει να συνεχίσουμε,και να αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά παιχνίδια για αυτούς.''

Ενώ η Liverpool ήταν ευγνώμων στους οπαδούς της,ο Henderson αναγνωρίζει ότι όλοι ήταν απογοητευμένοι που εν τέλει έπρεπε να πάρουν μόνο ένα βαθμό απέναντι στους Baggies.

Ήταν ο αρχηγός που έδωσε το γρήγορο προβάδισμα,σκοράροντας μετά την κεφαλιά-ασίστ του Adam Lallana,και ξεκινώντας βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος,μετά τις 17 Αυγούστου στο ματς με τη Bournemouth στο Anfield.

Ωστόσο,οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 30 με τον Craig Dowson,ενώ κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση με τον Olsson στο 73ο λεπτό.

Με το χρόνο του παιχνιδιού να τελειώνει,ήταν ο Origi ο οποίος έσωσε τη Liverpool από την ήττα,με ένα σουτ από μακρινή απόσταση,το οποίο προήλθε και από κόντρα σε αμυντικό της West Brom.
















  ''Συνολικά,είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι.Ήταν ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας που θα έπρεπε να κερδίσουμε,αλλά δεν το κάναμε.Αλλά την ίδια στιγμή,συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος,καταφέραμε να ισοφαρίσουμε,και πιέσαμε και για το γκολ της νίκης,αλλά δε μπορούσαμε να το πετύχουμε.''

  ''Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε καλύτερη άμυνα στις στημένες φάσεις.Δουλεύουμε πάνω σε αυτό,επειδή δεν το κάνουμε αρκετά καλά,για να είμαι ειλικρινής.Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό,και να το βελτιώσουμε γρήγορα,γιατί τώρα μας κόστισε 2 βαθμούς.''

Ο Henderson επίσης έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Divock Origi,ο οποίος ήταν πολύ δραστήριος,όταν μπήκε στο 79 στη θέση του άτυχου Dejan Lovren,που είχε τραυματιστεί.

Ο αρχηγός,είπε:

  ''Νομίζω ότι το δεύτερο γκολ της ομάδας από τον Divock ήταν ωραίο,προφανώς μπήκε με κόντρα,αλλά νομίζω ότι είχε μεγάλο αντίκτυπο από την ώρα που μπήκε και εν τέλει πέτυχε την ισοφάριση.''

  ''Είναι ακόμη πολύ νέος-πραγματικά δε συνειδητοποιείς μερικές φορές πόσο μικρός είναι!Τις τελευταίες εβδομάδες ήταν φανταστικός,πετυχαίνοντας το hat-trik απέναντι στη Southampton,και μετά μπαίνοντας στο παιχνίδι με τη West Brom,έχοντας μεγάλη επιρροή σε αυτό,.οπότε είμαι χαρούμενος για αυτόν.''

Η Liverpool τώρα έχει την σπάνια εμπειρία να μην παίζει μεσοβδόμαδα αυτήν την εβδομάδα,καθώς την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τη Watford,στο Vicarage Road.

  ''Νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό για μας-να κάνουμε όσο περισσότερες προπονήσεις γίνεται αυτήν την εβδομάδα.Θα έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Watford,οπότε ας ελπίσουμε ότι θα είναι μία καλή εβδομάδα προπονήσεων και θα προετοιμαστούμε καλά.''


Πηγή:Liverpoolfc.com
Επιμέλεια:Χρήστος Τσακαλέρης






















































Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.